Első menstruáció? Hol/mikor jött meg először? Mi volt a reakciótok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 00:48
11/15 anonim válasza:
13 éves voltam, éjjel 1 körül mentem zuhanyozni és akkor láttam. Kicsit meglepődtem de nem ijedtem emg :) Tavaly nyáron volt, kicsivel több mint 1 éve.
12/15 anonim válasza:
11 vagyok. Bulgàriában vagyunk és 3 napja jött meg. Nem mehettem a tengerbe :/ . Én felkeltem és fájt a fejem (én tejfájós vagyok) lezuhanyoztam és mikor levettem a bugyimat ilyen barna volt,aztán zuhany közbe láttam h véres. Nem kell megijedni. De számits rá h nem csak otthon jöhet meg. :/
13/15 anonim válasza:
Nekem 12,5 éves koromba. Barátnőméknél voltam nyáron és elmentem wc-re és láttam h véres a bugyim. Hívtam barátnőmet és montam: kéne egy betét meg egy tiszta bugyi. Am neki még nem jött meg pedig,kb. 1 héttel idősebb mint én
14/15 anonim válasza:
13 éves voltam, nem ijedtem meg. :) elmentem wc-re és volt egy kis vérfolt a bugyimon.. szóltam anyunak, mire ő: "tényleg? jaj de jó!" :DD mondjuk én annyira nem örültem... :D
16/L
15/15 anonim válasza:
Nekem 12 évesen jött meg először.A nagyapámnál voltam a nyári szünetben...kimentem a mosdóba és láttam,hogy minden csupa vér,tisztára rosszul lettem,de tudtam hogy mi az,szóval wc papírt tettem oda.Aztán teljesen elfelejtettem és teljesen átáztam (rövid gatya volt rajtam)...aztán nagyapa elmondott mindent...ulra ciki volt
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!