Lehetséges az, hogy a kismedence UH vizsgálata során ne derüljön ki egy 3 hónapos terhesség?
Az alhasam jobb oldala fájdogál már egy ideje, ami sokszor a derekamba is átsugárzik. Újabban már a hasam bal oldalát is "érzem"...
A nőgyógyász megvizsgált ultrahanggal, általános vér és vizelet vizsgálaton is túl vagyok - nincs gyulladásra utaló jel.
Lehetséges, hogy a kismedence vizsgálatánál a méhet nem nézi meg?
Nem, nem lehetséges.
A kismedencében mégis mit nézne, ha nem a méhet? Olyan nincs, hogy nem nézi meg...
Miért pont 3 hónapos?
Kicsi a valószínűsége, de ha figyelmetlen az orvos és csak gyulladást keres, lehet, hogy nem veszi észre. De vizeletben szerinte észrevették volna a HCG-t.
3,5 hónapja volt utoljára szexuális kapcsolatom, utána az első menstruációm olyan volt, mint a terhesség elején szokásos: kevés, rövid ideig tartó... utána teljesen normális mensiim voltak... kivéve ez a hasfájás, ami azóta megvan..
1 hónapja csináltam tesztet, ami negatív lett, szóval ki is zártam a terhességet. Csak olvastam ilyen rémtörténeteket neten, hogy nem vette észre az orvos, vagy nem mutatta ki a teszt, csak több hónap után.. ja és egészen konkrétan ismerek olyan nőt, aki 5 hónapig végig menstruált a terhessége alatt...szóval akkor tudta meg, mikor megmozdult a baba.. na ezek után már semmit sem merek kizárni...
Bár tény, hogy az internetes diagnózisok alapján mindig levonhatom a következményt, hogy meg fogok halni, vagy terhes vagyok, vagy hogy nem vagyok az XD
2 napig tartott, bár talán a 3. napon is volt egy kis barna.. amúgy akkor arra gondoltam, hogy simán lehettem terhes, mert az összes létező tünet felvonult nálam, aztán megszűnt minden, mintha elvágták volna... én arra tippeltem, hogy elment a baba, mert ugye a 6. hétig nem tuti a dolog..
De nem értékelném a sors "humorát", ha nekem is az 5. hónapban derülne ki, hogy ja amúgy jó lett volna, ha vigyázok magamra az elmúlt időszakban...
Na mindegy, biztos túl hipochonder vagyok..
menj el nődokihoz,ha az megnyugtat,és csináltass egy uh-t
amúgy én még szűz vagyok,de ha késik a mensim,képes vagyok pánikolni,és produkálom a terhhességi tünetek színe-javát,szerintem nálad is ez volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!