Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció jelei?

Menstruáció jelei?

Figyelt kérdés

Hát pár napja fáj a fejem a hasam és ott lent.Érzékeny a mellem,úgy érzem hogy sose alszom ki magam szóval fáradékony vagyok,és hamar felidegesitem magam.Ezek a menstruáció jelei?Mihamarabb választ kérek.

11/L

2012. aug. 6. 11:13
1 2
 1/18 anonim válasza:
Igen, ez egyértelmű.:)
2012. aug. 6. 11:23
 2/18 anonim ***** válasza:
Igen, hordj magadnál betétet, ha mész valahova, és esetleg hirtelen vennéd észre.
2012. aug. 6. 11:28
 3/18 anonim ***** válasza:
Ha ha van már más jele rajtad a nemi érésnek, akkor ezek a menstruáció előjelei.
2012. aug. 6. 11:34
 4/18 A kérdező kommentje:
És ha barna kis pici pöttyök vannak a bugyimba akkor nem sokára negjön?Ám köszi a válaszokat!!
2012. aug. 6. 11:52
 5/18 anonim ***** válasza:
Igen, ez már annak a jele, hogy nemsokára menstruálni fogsz. Az előző voltam.
2012. aug. 6. 11:53
 6/18 A kérdező kommentje:
Kb mikorra??
2012. aug. 6. 12:19
 7/18 anonim ***** válasza:
Az előző 2 válasz írója vagyok. Azt pontosan nem lehet tudni, hogy mikor fogsz menstruálni. Lehet, hogy pár nap múlva, de az is lehet, hogy csak hónapok vagy esetleg évek múlva. 16 éves korodig nem kell aggódnod, de mindig legyen a táskádban betét akárhova mész, hogy ne érjen váratlanul.
2012. aug. 6. 12:28
 8/18 anonim ***** válasza:
Igen annak a jele hogy kb mikor jön meg azt senki nem fogja tudni megmondani, hordj magadnál mindig betétet. Valószínű pár héten belül megjön majd. de ha még nem akkor sem aggódj, majd jön, mindenesetre már dolgozik a szervezeted rajta az tuti.
2012. aug. 6. 14:16
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. aug. 6. 14:21
 10/18 A kérdező kommentje:

És a rendszertelen menstruációval mivan beàll majd idövel ???

Csak kiváncsi vagyok...

2012. aug. 6. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!