Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj lehet ha mar 2 hete nem...

Baj lehet ha mar 2 hete nem jon meg?

Figyelt kérdés
22 eves vagyok es 18 eves koromtol hasznalok fogamzasgatlot, neha neha kimaradt, de most mar 2 honapja nem szedtem be,mert a parom nincs itthon. elozo honapban megjott rendesen, de most mar masodikban mar kesi 2 hetet. lehet ez csak az hogy nem szedem a fogamzasgatlot? mert semmi nemi problemam nem volt az idobbi idoben sem.

2012. aug. 5. 03:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb az lenne, ha orvoshoz mennél, mert más úgysem tud semmi biztosat mondani.
2012. aug. 5. 06:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj el dokihoz,bár valószínűleg azt fogja mondani, hogy a bogyó abbahagyása után 3-4hónapig ez az összavisszaság előfordulhat,várj türelemmel-legalábbis nekem ezt mondta.
2012. aug. 5. 07:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A fogamzásgátló tele van hormonokkal, teljesen felborítja a szervezeted egyensúlyát. Egy idő után persze megszokja a szervezeted, de ha azután abbahagyod, megint felborul az egyensúly. Emiatt aztán olyan lesz egy darabig a menstruációd, mint a kamasz lányoknak, hol megjön, hol nem, aztán megint rendszeressé fog válni.
2012. aug. 5. 07:26
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a kommenteket, de a parom nemsokara jon haza, es nem jon meg, de mar bekelett volna szednem ujbol. az orvos meg persze akkor van szabin amikor nekem szuksegem lenne rajuk. remelem azert megjon, vettem azert tesztet de az semmutatott semmit. a paromnak nem tudom hogy mondjam el, nem csinaltam semmi olyat.... de nehogy felreertse ha elmondom neki. hogy mondanatok el?
2012. aug. 5. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!