Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek az gond ha egy...

Szerintetek az gond ha egy 13/L -nak nagyon pici a melle?

Figyelt kérdés

2012. aug. 4. 02:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Hogy lenne már gond? Ez a normális. Persze akadnak olyan lányok akiknek már ilyen korban is fejlettebb mellei vannak.

De igazából még csak eztán kezd majd el nőni.

Nem vagyunk egyformák, ez teszi változatossá az embert, így a nőknél is van akinek egészen pici a melle, más valakinek meg jó nagy. De nyilván nem csak méretben különböznek. Légy türelmes majd eljön az ideje annak is, ha el kell jönnie.

2012. aug. 4. 03:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 13 éves kor körül kezd el nőni, addig szinte minden lány lapos, kivéve, akik előbb érnek. Meg amúgy is mekkora mell kéne szerinted egy 13 éves kislánynak? Akkora csak nem lehet, hogy orra essen, kicsit gondolkodjál. Esetleg azért gondolhatod picinek, mert ebben a korban mindenki szeret vele dicsekedni, hogy neki már mekkora van. És ha érdekel, én 18 múltam, de majdnem hogy teljesen lapos vagyok, szinte észre se venni, hogy van-e egyáltalán mellem, még a legkisebb melltartó is nagy rám, de nem hogy nem zavar, még örülök is neki, hogy én ilyen alkatú vagyok. És az sem foglalkoztatott, hogy mások szóvá teszik, mert én jól érzem magam így. Majd megnő neked is, nyugi.
2012. aug. 4. 04:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az se lenne baj, ha 31 lennél, és úgy lenne kicsi! Teljesen jó az, de ettől neked még lehetnek óriásiak is, hisz még alig kezdtél fejlődni ilyen téren.
2012. aug. 4. 10:07
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Még ha felnőtt lennél, akkor se lenne gond a kicsi mell, de Te még csak mostanában kezdtél fejlődni, ami évekig eltart. Mindenki más ütemben fejlődik. Egy nagy mellű se lány értékesebb, és Te sem vagy kevésbé jó attól, hogy kicsi a melled. Senkit nem szabad az alapján megítélni, hogy mennyire fejlett!!!
2012. aug. 4. 10:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket, csak az osztálytársaim már elég fejlettek és ez zavaró tud lenni!
2012. aug. 5. 04:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Simán el tudom képzelni, hogy sokkal nagyobb melleid lesznek mint az osztálytársaidnak. Ez nagyon lehetséges is. Csak éppen később következik be.
2012. aug. 5. 04:09
 7/8 anonim ***** válasza:
A tegnapi 10:41-es vagyok. Ne azt nézd, hogy az osztálytársaid már fejlettebbek, mert ők attól nem lesznek értékesebbek, és Te sem vagy kevésbé jó attól, hogy kicsik a melleid. Mindenki más ütemben fejlődik. Senkit nem szabad az alapján megítélni, hogy mennyire fejlett, és Te se ez alapján ítéld meg Magad!
2012. aug. 5. 05:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat ! :)
2012. aug. 8. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!