Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Találtam egy csomót a mellembe...

Találtam egy csomót a mellemben. Nyugtassatok meg! Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Hátul, a mellem mögött. Kicsit fáj is. Olyan 1 cm körüli. Nem tudom hogy mióta van ott, most találtam. Nagyon megijedtem, ráadásul hétvége jön és én dolgozom is. Mi vár rám a dokinál? Mi van ha rosszindulatú? Mire számítsak? 22 évesen csinálnak mammográfiát? Alig látom a billentyűzetet annyira sírok. Valaki írjon valami tapasztalatot, bármit! Nagyon megköszönném.
2012. aug. 3. 22:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Voltam. Kaptam beutalót is és ő azt mondta hogy nem érzi, csomós a mellem és hogy ott van egy nagyobb csomó. Kicsit megnyugodtam mert majd csak a 20. után kaptam időpontot. Köszönöm az érdeklődést :)
2012. aug. 9. 18:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagy az óta?
2012. aug. 20. 23:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia! Engem is érdekelne hogy hogy vagy. Majd írd meg ha voltál dokinál.
2012. aug. 21. 15:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Voltam. Semmit nem talált, szóval az első dokinak igaza volt. De annyira más volt mint a többi kis csomó, nagyobb volt, keményebb, nem mozgott. De ezek szerint csak ugyan az volt:) Vagy már 3 hét alatt elmúlt. Köszönöm az érdeklődést.
2012. aug. 21. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!