Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Be van gyulladva a mellem? :||

Be van gyulladva a mellem? :||

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, és tegnap reggel azt vettem észre felkelésnél, hogy fáj a bal mellem, és megduzzadt, valamint kemény... Először azt hittem, hogy nőtt a mellem, aztán az este rájöttem(keserves kínok között), hogy ez tuti nem az.:| Egy percet sem aludtam(de tényleg, pedig 23:30 körül ágyban voltam, de nem sikerült aludnom.), aztán ma reggel 7-kor talpon voltam a nemalvás miatt, és ugyan úgy nem szűnt a fájdalom, de azt gondoltam, ha holnap is ilyen marad szólok anyunak, hát jó, ma bementünk a városba, és egy olyan jó 3 órát egy enyhén szivacsos melltartó volt rajtam, és nem is nagyon fájt, csak ha a bal oldalamra fordultam... Hazaérve egy r*hadt nagy piros foltot láttam a mellemen,

és szóltam anyának, szerinte be van gyulladva, de orvoshoz megyünk majd... Szerintetek mi lehet az oka?:(

A nővéremnek volt már a hónaljánál nyirokcsomó gyulladása, a macskánk miatt, aztán az megoldódott... Lehet ez is az?:|

2012. aug. 3. 17:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem is be lehet gyulladva a melled, de majd csak az orvos tud biztosat mondani, ha látja.
2012. aug. 4. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!