Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tudnátok olyan hüvelyKÚPot...

Tudnátok olyan hüvelyKÚPot ajánlani, ami visszaállítja a normál hüvelyflórát?

Figyelt kérdés
Most tejsavoldatot használok, és beöntőkészülék van hozzá irrigátornak, de mire elmosom megőszülök.. Úgy meg mégsem használhatom, hogy nem tartom tisztán. Szóval jó lenne olyan kúp, ami nem túl drága, vény nélkül kapható, és hatásos.
2012. aug. 2. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy nőgyógyász biztos tud mondani. És meg is tudja mondani, mitől borult fel...
2012. aug. 2. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:
patikában is lehet kérni recept nélkül.én a gynecolactot probáltam,azt hiszem egyenlöre jó,még nem használom régota
2012. aug. 2. 21:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Elég sokat jártam már nőgyógyásznál, ki is lett kezelve az, amitől felborult, csak sajnos ő "elfelejtette", hogy vissza is kéne állítani. Nem részletezem, aki tud ajánlani valamit, az írjon.
2012. aug. 2. 21:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Második, köszönöm!
2012. aug. 2. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
a protexin gynophilus az egyik legjobb, nekem sokat segített, vény nélkül kapható, bár nem olcsó. 14 darab 3000 ft körül van.
2012. aug. 2. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!