Nagyon bevan gyulladva a hüvelyem. A doki írt fel, primafucort krémet, gyno-pevarylt, é ssumamaed gyógyszert. Viszont a pevaryltól esküszöm jobban ég, mint előtte, és néha még viszket is ez normális?
Felesleges. Én egy hasonló esetnél felhívtam, és megkérdeztem, hogy mitől van és mit csináljak. Azt mondta, hogy azért van, mert gyulladt a nyálkahártya és bármit ír, marja, de pár nap múlva jobb lesz. Igaza volt, már a 2. nap sokkal jobb volt.
Pedig a nyakamat mertem volna rátenni, hogy allergiás reakcióm van, de nem.
a betegtájékoztató és a google a barátod. :)
"4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK
Mint minden gyógyszer, így a Pevaryl hüvelykúp is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.
Előfordulhat helyi irritáció - az égő érzés átmeneti erősödése -, mely azonban rövid időn belül megszűnik.
A fehérneműn foltot nem hagy.
Ha bármely mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!