Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Én arra lennêk kiváncsi,...

Én arra lennêk kiváncsi, ki mikor (hány évesen) ment el előszöt nőgyogyászhoz és mi történt ott?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:

18 évesen mentem először nődokihoz, megvizsgált (kacsával kitágított, kenetet vett, megtapogatta/megnyomkodta a hasamat, melleimet megvizsgálta körkörös mozdulatokkal)

Nagyjából kb ennyi. Kellemetlen a vizsgálat, de ki lehet bírni.

2012. aug. 2. 11:13
 2/3 anonim ***** válasza:
én 13 évesen voltam mert cisztám volt. megvizsgált, de nem kacsával, vett kenetet, kicsit kellemetlen volt, de igazából jobban féltem tőle mint amilyen volt.
2012. aug. 2. 11:31
 3/3 anonim ***** válasza:

21 évesen voltam egy uszodai fertőzés következtében.

Női dokit kerestem és találtam, talán ezért is sokkal elviselhetőbb volt, mint gondoltam.

Nagyon kedves, figyelmes volt, kikérdezett mensiről, régebbi betegségekről, arról, hogy élek e nemi életet, (akkor akartam kezdeni pont...), fogamzásgátlásról beszélgettünk, utána megvizsgált igen tapintatosan, mindig előre jelezve, hogy mit és miért fog csinálni.

Sajnálom azokat, akiket valami féle trauma ér az első nőgyógzászati viziten, mert biztos vagyok benne, hogy az kihat egész életére.

2012. aug. 2. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!