Akinek volt már méhen kívüli terhessége, mikor láttak neki újból a babaprojektnek, illetve mikor jelentkezett a laparoszkópia után a menstruációja?
Ugyan így voltam ezzel én is. A doki is szóról-szóra ugyan ezeket mondta nekem. A következő mensimkor megpróbáltuk, sikerült. :)
A kisfiam már 2 éves! :)
Sok sikert! :)
Kedves válaszoló.
Nagyon örültem hogy írt valaki, és neked is pont ezt mondta a doki.Akkor te megvártál egy menszit és utána sikerült is???De jó.Bárcsak nekem is így lenne.Olyan boldog lennék már!:)És akkor neked mikor jött meg a műtét után?Te is barnázgattál mert nekem 2 hete volt a műtét és még mindig barnázgatok.Te is így voltál?Remélem válaszolsz.Szerettem volna írni neked priviben de nem tudok.Sajnos. :((
Köszönöm a jókívánságot.Remélem hamar összejön.
Neked is a petevezetőben ragadt a manócska?Pedig már annyira szerettük volna.:(Akkor csak a babót metszették ki a petevezetőt nem távolították el?
Bocsi a sok kérdésért.
(Első válaszadó vagyok, visszajöttem!)
Pontosan, pontosan... Elég érdekes, de minden ugyan így volt. Én is barnázgattam :S És nekem is ugyan úgy történt... :( És igen, csak az én kicsikémet metszették ki :'(
De mostmár boldogok vagyunk hármasban, biztos vagyok benne, hogy nektek is összejön :)
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!