Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akinek volt már méhen kívüli...

Akinek volt már méhen kívüli terhessége, mikor láttak neki újból a babaprojektnek, illetve mikor jelentkezett a laparoszkópia után a menstruációja?

Figyelt kérdés
Nekem azt mondta a doki hogy 3 hónap múlva menjek HSG-re, de már előtte is próbálkozhatunk akár már 3 hét múlva is.Én félek viszont hogy megint így járok.A hőm még mindig fenn van.Most akkor mikor fog megint megjönni?Akinek már volt méhen kívüli terhessége kérem írjon az esetéről.
2009. júl. 18. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Ugyan így voltam ezzel én is. A doki is szóról-szóra ugyan ezeket mondta nekem. A következő mensimkor megpróbáltuk, sikerült. :)

A kisfiam már 2 éves! :)

Sok sikert! :)

2009. júl. 18. 12:52
 2/5 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló.

Nagyon örültem hogy írt valaki, és neked is pont ezt mondta a doki.Akkor te megvártál egy menszit és utána sikerült is???De jó.Bárcsak nekem is így lenne.Olyan boldog lennék már!:)És akkor neked mikor jött meg a műtét után?Te is barnázgattál mert nekem 2 hete volt a műtét és még mindig barnázgatok.Te is így voltál?Remélem válaszolsz.Szerettem volna írni neked priviben de nem tudok.Sajnos. :((

Köszönöm a jókívánságot.Remélem hamar összejön.

2009. júl. 18. 15:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Neked is a petevezetőben ragadt a manócska?Pedig már annyira szerettük volna.:(Akkor csak a babót metszették ki a petevezetőt nem távolították el?

Bocsi a sok kérdésért.

2009. júl. 18. 15:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni hogy gratulálok a kisfiadhoz.Biztos nagyon boldogok vagytok.Remélem hamarosan én sem a teherbeesés témakörben szörfölök majd.:))
2009. júl. 18. 16:16
 5/5 anonim ***** válasza:

(Első válaszadó vagyok, visszajöttem!)

Pontosan, pontosan... Elég érdekes, de minden ugyan így volt. Én is barnázgattam :S És nekem is ugyan úgy történt... :( És igen, csak az én kicsikémet metszették ki :'(

De mostmár boldogok vagyunk hármasban, biztos vagyok benne, hogy nektek is összejön :)

Sok sikert:)

2009. júl. 19. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!