Tampon felhelyzés elsőre?! (Többi lent. )
Figyelt kérdés
Májusban jött meg idáig csak betétet használtam.. De ugye nyáron a tampon higénikusabb.. Na és nekem most fog megjönni valamikor és kipróbáltam az O.b minit, hogy feltudom-e helyezni..és sikerült..:) Ez mit jelent, nincs már meg a szűzhártyám ? :O2012. aug. 1. 13:39
1/9 anonim válasza:
De megvan,ahhoz több kell egy tamponnál..
3/9 A kérdező kommentje:
és az mitől van ?
2012. aug. 1. 13:45
4/9 anonim válasza:
Ez genetikai adottság. 2. voltam. Semmi gond. :)
5/9 A kérdező kommentje:
okés, köszi:)
2012. aug. 1. 13:52
6/9 anonim válasza:
A szűzhártya egy kicsi, hártyás gyűrű a hüvelyed bemeneténél. Alapból elég tág lyuk van rajta, és maga a hártya is rugalmas. Egy tampon nem szokta átszakítani, általában az első behatoláskor szakad el, de nagyon sokaknak már jóval előtte, például sport közben. Attól, hogy csak úgy elszakad a szűzhártyád, még szűz maradsz. Akkor veszíted el a szüzességed, amikor egy pénisz a vaginádba hatol.
7/9 anonim válasza:
te úgy próbáltad ki hogy nem volt meg??? O.O
8/9 A kérdező kommentje:
igen..
2012. aug. 4. 18:59
9/9 anonim válasza:
Úgy nem szabad tampont használni, hogy nem menstruálsz, mert tönkreteszed a hüvelyed nyálkahártyáját és kiszárad a hüvelyed, amitől sokkal könnyebben kapsz fertőzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!