Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3-4 napja barna folyásom van,...

3-4 napja barna folyásom van, mitől?

Figyelt kérdés
volt már közti vérzésem párszor de csak 1-2 napig és 2 hete voltam együtt utoljára a barátommal, ráadásul védekeztünk is. A mensturációm soha nem jön meg pontosan, csak reménykedni tudok hogy nem estem teherbe. Azt olvastam hogy a beágyazódásos barnázás általában egy napos. Ez tényleg így van?

2012. júl. 31. 14:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
beágyazódás az egynapos,hány éves vagy?
2012. júl. 31. 14:16
 2/15 A kérdező kommentje:

21,holnap szeretnék tesztet csinálni

remélem hogy igazad van és tényleg csak egy napos :/

2012. júl. 31. 14:20
 3/15 A kérdező kommentje:
esetleg az lehet hogy nem volt sikeres a beágyazódás és azért barnázok?félek hogy a védekezés nem volt 100%os :(
2012. júl. 31. 14:41
 4/15 anonim ***** válasza:
de védekeztetek óvszerrel,nem lehet,hogy hormonproblémáid vannak?mert nekem volt már többször olyan,hogy barnás-véres folyásom volt egy hétig,és progeszteron-hiányom volt,ha félsz,csinálj tesztet,de szerintem több értelme lenne,ha elmennél orvoshoz
2012. júl. 31. 14:47
 5/15 A kérdező kommentje:
ha nem múlik el,mindenképpen elmegyek orvoshoz,holnap pedig tesztelek és reménykedem hogy negatív lesz.köszönöm a válaszod!
2012. júl. 31. 14:51
 6/15 anonim ***** válasza:
drukkolok,hogy full negatív legyen,írd meg,h mi volt
2012. júl. 31. 14:57
 7/15 anonim ***** válasza:
De akár petefészek gyulladás is lehet, úgyhogy mindenképp' menj orvoshoz! Antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt csak ő tud felírni.
2012. júl. 31. 15:06
 8/15 A kérdező kommentje:

rendben,mindenképpen írni fogok!

a terhességtől félek most a legjobban,hiába volt védekezés,soha nem lehet 100 százalékos

nemtudom,hogy várom e a holnapot az eredmény miatt :(

2012. júl. 31. 15:11
 9/15 anonim ***** válasza:
remélem,nem vagy terhes,de a doki tud csak pontosat mondani
2012. júl. 31. 15:24
 10/15 A kérdező kommentje:

igen,tudom

egész nap ezt a beágyazódás témát böngészem,kezdek beleőrülni a bizonytalanságba,vicces lehetek ezzel a sok kommenttel,bocsi mindenkitől!

2012. júl. 31. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!