Tamponnal ugye úszhatok a tengerben?
Még nem használatm tampont..De egyszer megpróbáltam feltenni, akkor egy nagyon pici "fehér rész" kint maradt. Mennyire kell tulajdonképpen benyomni?
Amúgy úgy csinálnám, hogy közepes tampont teszek be, először napozok, aztán fürdök, mert úgy hallottam, ha kijövök a vízből, rögtön cserélni kell. Nekem erre viszont nem lesz lehetőségem, mert a szállásunk elég messze van a tengerparttól..
12/L
Igen, tamponnal úszhatsz a tengerben.
De ne maradjon ki semennyi a fehér részből!!!
Az úgy nagyon kényelmetlen, teljesen fel kell tolni (dugd utána az ujjadat is nyugodtan, csak a madzag maradjon kint!), és úgy nem is marad bent normálisan, ha fele kilóg.
Először lehet, hogy nem lesz egyszerű felhelyezni, az egyik lábadat rakd valami magasabbra, és hajolj kicsit előre, úgy helyezd fel.
Gondolom a strandon is lesz wc, ahol cserélni tudsz majd...
köszi a válaszokat! Szerintem úgy könnyebb feltenni, hogy csak simán szétnyitom a lában és közben ülök..legalábbis nekem így könnyebb volt. Ja, és közepeset használtam.
És mekkora az esély arra hogy elkapok valami fertőzést?
(Vagy pl mikor kapok tss-t? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!