Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy hónap alatt lefogytam...

Egy hónap alatt lefogytam 9kg-t, és nem jött meg a menzeszem! összefügg?!

Figyelt kérdés

olvastam róla, hogy drasztikus fogyás esetén a menzesz felborulhat meg iylenek...de én nemtartom drasztikusnak ...78kg-val kezdtem, és msot 69vagyok....szóval egyáltalán nem vagyok kevés a 171centimhez....

szerintetek gáz van ?!

18vagyok...

2012. júl. 30. 22:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem vagy így túl sovány, csak a fogyás üteme nem volt megfelelő. 9 kg egy hónap alatt nagyon sok. Nem egészséges. Úgy látszik a szervezetednek sem tetszett...

Azért ha élsz nemi életet, akkor egy tesztet csinálj.

De a fogyás okozhat ilyet..

2012. júl. 30. 22:54
 2/3 Julie S ***** válasza:

Nem mindegy, hogy milyen módszerrel fogytál ennyit. A fogyás önmagában nem akkora gond, még az üteme sem. Az a gond, ha esetleg koplalsz, vagy nem megfelelő étrenddel fogysz.

Ezen kívül, ha élsz nemi életet, akkor a terhességre is gondolj. Meg ha esetleg nagyobb stresszben van részed, mint korábban volt, az is okozhatja.

2012. júl. 30. 23:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Az egészséges súlyváltozás maximum heti 1-1,5 kiló.
2012. júl. 31. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!