Mi okozhatja a viszketést a hüvelyemnél?
Figyelt kérdés
3-4 napja viszket a hüvelyem környéke, de nem voltam igazából sehol, semmi nyilvános wc, se strand. Nem feküdtem le senkivel, a lakásunk mindig tiszta, ahogy a ruháim is, és én is rendszeresen tisztálkodom.
Bár azt tudni kell, hogy már épp rá kellett vegyem magam a szőrtelenítésre, mert már zavart kissé...nem tudom, hogy ez mennyire befolyásolja a dolgokat.
Normális válaszokat várok !
2012. júl. 29. 20:02
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem h. nagy gondod lenne. Szerintem a szőrtelenitéstől lehet. Nekem akkor szokott ilyen lenni mikor nagyon rövid. :)
2/9 anonim válasza:
egy gombás fertözéshez nem kell semmi különös se nyilvános wc se strand se szex, van hogy egyszerüen megbillen a hüvely PH-ja és máris elszaporodnak a gombák. de elhet a szörtelenitéstöl is, ha cska a bejáratnál nem ahol a nyálkahártya van akkor lehet scak azért mert nö vissza a szőr.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Csak mert olvastam a hüvelygombáról is egy keveset, és ilyenek, hogy folyás pl nincs !
2012. júl. 30. 14:55
5/9 anonim válasza:
Nekem is volt huvelygombam, siman csak viszketes volt a tunet, semmi folyas nem volt! Egyaltalan nem biztos hogy ez nem gomba. Ezt csak kenetvetelbol tudjak megmondani.
6/9 A kérdező kommentje:
És ha elmúlik néhány napon belül?:) Mert úgy gondoltam, hogy ha nem...akkor mindenképp megnézetem!
2012. júl. 30. 23:20
7/9 anonim válasza:
Nem viszed túlzásba az intim tisztálkodást?
8/9 A kérdező kommentje:
Nem, mindennaposan tisztálkodom még normál kereteken belül!
Viszont olvastam arról is, hogy antibiotikum szedése után is kialakulhat ilyen, és én pont előtte hagytam abba!
2012. júl. 31. 11:25
9/9 anonim válasza:
Igen, az antibiotikum nagyon gyakran elohozza, nekem is azutan jott elo egyszer. En a helyedben mindenkeppen elmennek orvoshoz, mert ha meg is szunnek a tunetek (ami csak idoleges lesz) maga a gomba meg nem mulik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!