Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozhatja a viszketést a...

Mi okozhatja a viszketést a hüvelyemnél?

Figyelt kérdés

3-4 napja viszket a hüvelyem környéke, de nem voltam igazából sehol, semmi nyilvános wc, se strand. Nem feküdtem le senkivel, a lakásunk mindig tiszta, ahogy a ruháim is, és én is rendszeresen tisztálkodom.

Bár azt tudni kell, hogy már épp rá kellett vegyem magam a szőrtelenítésre, mert már zavart kissé...nem tudom, hogy ez mennyire befolyásolja a dolgokat.

Normális válaszokat várok !

2012. júl. 29. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem h. nagy gondod lenne. Szerintem a szőrtelenitéstől lehet. Nekem akkor szokott ilyen lenni mikor nagyon rövid. :)
2012. júl. 29. 20:23
 2/9 anonim ***** válasza:
egy gombás fertözéshez nem kell semmi különös se nyilvános wc se strand se szex, van hogy egyszerüen megbillen a hüvely PH-ja és máris elszaporodnak a gombák. de elhet a szörtelenitéstöl is, ha cska a bejáratnál nem ahol a nyálkahártya van akkor lehet scak azért mert nö vissza a szőr.
2012. júl. 29. 23:21
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Csak mert olvastam a hüvelygombáról is egy keveset, és ilyenek, hogy folyás pl nincs !

2012. júl. 30. 14:55
 4/9 anonim ***** válasza:
nem muszáj viszketnie is.
2012. júl. 30. 15:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt huvelygombam, siman csak viszketes volt a tunet, semmi folyas nem volt! Egyaltalan nem biztos hogy ez nem gomba. Ezt csak kenetvetelbol tudjak megmondani.
2012. júl. 30. 19:04
 6/9 A kérdező kommentje:
És ha elmúlik néhány napon belül?:) Mert úgy gondoltam, hogy ha nem...akkor mindenképp megnézetem!
2012. júl. 30. 23:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem viszed túlzásba az intim tisztálkodást?
2012. júl. 31. 10:30
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem, mindennaposan tisztálkodom még normál kereteken belül!

Viszont olvastam arról is, hogy antibiotikum szedése után is kialakulhat ilyen, és én pont előtte hagytam abba!

2012. júl. 31. 11:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, az antibiotikum nagyon gyakran elohozza, nekem is azutan jott elo egyszer. En a helyedben mindenkeppen elmennek orvoshoz, mert ha meg is szunnek a tunetek (ami csak idoleges lesz) maga a gomba meg nem mulik el.
2012. júl. 31. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!