A seprűvénák mitől jönnek és mit lehet ellenük tenni, illetve megelőzni hogy lehet?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 21:02
1/7 Penszy válasza:
sajnos ez öröklődik,nem nagyon lehet vele mit kezdeni,lioton gél jó rá,de nem fog soha eltűnni.
2/7 A kérdező kommentje:
Dehogy öröklődik, nekem 25 éves koromig nem volt egy se! Ha öröklődne, akkor már korábban is lett volna!
De csak most kezd lenni.
2012. aug. 1. 17:58
4/7 A kérdező kommentje:
Annyit tudok riportból, hogy el kell vele menni az érsebészhez, mert a visszér előszobája, és kezelni kell.
2012. aug. 2. 19:44
5/7 anonim válasza:
Az érsebészeten senki nem fog foglalkozni vele, van nekik fontosabb dolguk is. Én is örököltem sajnos, de csak a jobb lábamon vannak. Egyre feljebb, már a combomon is kezd néhány megpattanni. Talán ha ellátogatsz egy szépészeti klinikára, ott megcsinálják. Injekciós kezelésre kell majd járnod, nagyon fog fájni, de nagyrészt elmúlnak tőle. :)
7/7 anonim válasza:
Én ezért szedem a napi kb 2000 mg bioflavonoidos C-vitamint(többet is szednék,ha nem felejteném el)az erek sérülékenységét csökkenti,sok esetben megelőzi.A fekete áfonya szintén folyamatosan ajánlott,és ezt kellene megspékelni valami krémmel is,de azt még én sem találtam meg.
Ezeken kívül rendszeres sport(vagy valamiféle mozgás)nem keresztezni a lábakat és nem nyugtatni egymáson(könnyű mondani)és olykor feltenni egy magaslatra:)derékszögben.
Fogalmam nincs,hogy ezek hosszú távon segítenek-e(a C-vitamin bizonyosan)én minden esetre nem akarok a sebészek kése alá feküdni.Mindent meg kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!