Candida fertőzésre gyanakszom. Szerintetek tényleg Candida? Vagy valami más lehet? És a sokáig nem kezelt Candidának milyen következményei lehetnek?
Már nagyon régóta érdekes hüvelyi folyásom van, " odalent" tiszta vörös vagyok, és a menstruációm sem kiszámítható.De nem értem, hogyan lehet, mivel az én acél immunrendszerem sose hagy cserben, sosem vagyok náthás, nem szorultam antibiotikumos kezelésre már évek óta.És viszkető érzésem sincs, csak a szappan szokott ott csípni...
Dokihoz pár hónap múlva tudok menni...
16/L
Gondoltunk a dologra, nem egyszer jártunk már így. Október 29. és rá egy hétre is van időpontom.
Csak az a gond,hogy a szüleim nem vesznek komolyan...
És nem tudom,hol találok mások dokit...
Egy megoldás van, de abból hatalmas balhé lenne... Úgy gondoljátok, hogy vállaljam?
Nem biztos, hogy candida. Lehet más is.
Menj el sima tiniambulanciára, ott szerintem érkezési sorrendben is van behívás, nem csak időpontra.
Olvastam, hogy szappant használsz. Ez komoly??? A szappan nem jó, még a tusfürdő sem az intim területek lemosására. Túl lúgosak arra a területre. ph4-es intim lemosót keress, neked az való, mert a hüvelyed ph értéke is normál esetben 4 körül van.
Igen, légyszi majd írj, hogy mi volt.
És a ph4-es lemosót gondold meg, nálam az volt a "titok nyitja".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!