Mi fájhatott mikor feldugtam magamnak?
Figyelt kérdés
Feldugtam magamnak tegnap este egy kb. 10cm-es (hosszúság) vastag filcet,ilyen dekor valami..és valamihez hozzáért és ha ahhoz hozzáérintettem akkor a hasam aljánál bal oldalon valami szúrt.Mi lehetett az?2012. júl. 26. 14:29
1/8 anonim válasza:
ha már tárgy akkor csak nagyon lekerekítetteket dugj be,mert megsérthet ;)
2/8 anonim válasza:
gomdolom, a filc felsértette a hüvely falát.
3/8 A kérdező kommentje:
de mi fájhatott?és mi lehetett ott,hogy csak a csak a bal oldalon éreztem?egyébként amint elvettem onnan a filctollat elmúlt a szúrás is
ennek a vége olyan mint egy sorkihúzónak
2012. júl. 26. 14:37
4/8 anonim válasza:
Megsértetted!
Komolyan nem értem mi a bánatnak kell idegen tárgyakat magadba dugdosni!
5/8 anonim válasza:
vékony,kemény szarokat nem kéne dugdosni mivel sérülést okozhat. Gondolom az sem jutott elötte eszedbe hogy lemosd vagy fertőtlenítsd mielött feldugod....
6/8 A kérdező kommentje:
de lemostam
2012. júl. 26. 16:32
7/8 anonim válasza:
Az ujjadon kívül semmit ne dugdoss a puncidba, de persze az ujjad is csak alapos kézmosás után.
8/8 anonim válasza:
10 éve volt... na hogy vagy? milyen erre vissza emlékezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!