Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon-kérdés: miért nem megy?

Tampon-kérdés: miért nem megy?

Figyelt kérdés
Ma elsőként próbáltam ki a tampont. Másodszorra sikerült is felrakni, mikor megtelt, szépen ki is jött. De második alkalommal (és a következő tízszer sem) nem sikerült felrakni rendesen. Éreztem, hogy nem jól van, de képtelen vagyok még1x rendesen felrakni.
2009. júl. 16. 12:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor a jó tampont használni, ha rendesen megvan. Ha száraz a hüvely, akkor nem lehet rendesen feltenni, fájdalmas is tud lenni és még hámsérülést is okozhatsz vele. Én éppen ezért inkább betétet használok, akármelyik tampont próbáltam, mindegyik fájdalmas volt.
2009. júl. 16. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Vegyél aplikátorosat, az első időszakban sokat segít, hogy megszokd a felhelyezést.
2009. júl. 16. 12:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem lehet száraz a hüvelyem, mert elég erősen megvan... az a baj, hogy itthon csak vékony betét van, plusz a próbaképp vett o.b mini, és fogalmam sincs mihez kezdjek magammal.
2009. júl. 16. 12:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Minivel próbáltad utána is?Ugye?

Szerintem először csak az erősebb napokon próbáld a tampont használni,és első pár alkalommal minit.A "nem jól van" azt jelenti,hogy érezted még?Akkor próbáld picit hátrébb helyezni,ha pedig felhelyezés közben érzed,hogy nem jól van akkor az irányán próbáld változtatni!Úgy a jó,ha hátrafelé tolod picit és úgy föl:)

És még ami nagyon fontos lazulj el teljesen,különben az izmaid összehúzódnak és nem fogod tudni felhelyezni!:S

Remélem tudtam segíteni!

14/L(én is most próbálkozok a tamponnal:D)

2009. júl. 16. 12:14
 5/8 anonim ***** válasza:

tedd be azt a betétet ami van otthon és szaladj le a boltba vegyél olyat ami megfelelő neked!Persze mellette próbálhatod a tampont is,de jobb ha van megfelelő vastagságú betét otthon!

utolsó voltam.

2009. júl. 16. 12:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Kitartóan próbálkozom, köszi a kommenteket, jöhetnek még!

Utolsónak: neked is hajrá! Egyébként én is 14/L. :)

2009. júl. 16. 12:17
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

nem tudom, hogy ez mennyit segít neked de egy kicsit biztosan:)

2009. júl. 16. 12:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Van, hogy én sem tudom felhelyezni állva, akárhogy lazulok és igazgatom. Mintha valami akadályba ütközne. De rájöttem, mi segít: ha leguggolok, és úgy próbálom meg.
2009. júl. 18. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!