Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A család férfitagjai előtt...

A család férfitagjai előtt betétcsere? :/

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az a helyzet, hogy anyukámon kívül (remélem) senki nem tudja, hogy menstruálok, és ugye az meg elég kínos, hogy zuhanyzás után a papírt tépkedem, és ők meg kint ülnek a konyhában (nincs ajtó a fürdőnél, csak egy függöny a helyén). Nekem ez nagyon ciki, hogy pl. a múltkor is 11 órakor még lezuhanyoztam és a tesóm (18 éves fiú) meg akart várni kint, hogy ne féljek egyedül :| És nem tudtam mást kitalálni, csak hogy most enni fogok és menjen be nyugodtan :| :DDD Aztán meg nekem állt, hogy nehogy már 11 órakor egyek, stb. xD Alig tudtam behessegetni a szobába. Ilyenkor nekem nagyon kínos, hogy előttük ugye nem lobogtatom a véres betétet, sem a papírját, aztán miután este bementek a szobába, én akkor szedem elő a használt betéteket.. És próbálok úgy zuhanyozni esténként, hogy addigra végezzek, mikorra már bementek, hogy nyugodtan húzgálhassam a papírt.. Meg nálunk régebben nem is volt szokás hogy amíg a másik fürdik, nem megyünk be.. Volt már rá példa, hogy alig tudtam eltenni a betétet, hogy ne lássa a tesóm, mert neki épp akkor kellett kezet mosni..

Mit tanácsoltok ilyen helyzetben?

Köszönöm előre is a válaszokat

12/l

2012. júl. 26. 01:18
1 2
 11/15 lala98 válasza:
Nekem jó,a szüleim elváltak,és négy lány van egy házban. :) Szerintem mondd anyukádnak,hogy kérje meg őket,hogy ne nyitogassanak be egymáshoz,amikor fürdötök. Mi ilyenkor ráordítunk a másikra,de az mindegy. Egyépként tényleg nem kellemetlen. :) Szerintem közbe köhögj,vagy csinálj valami hangos zajt,hogy ne lehessen hallani. :D Vagy igen,előre készítsd be. Azt tanácsolom,amit én is szoktam,hogy törölközőben menny a saját szobádba,és ott csináld,ott még sem annyira fura,és a szobádban lévő wc-be dobd ki a használt betéteket.
2012. júl. 27. 17:14
 12/15 anonim válasza:
nálam is hasonló a helyzet. van hogy azért nem cserélek betétet mert nem akarom h hallják a csörgést azok akik a konyhába ülnek:// de ha már nagyon itt az ideje cserélni akkor van h a szobámban cserélek. am a hangokat úgy terelem el h csapkodok a papucsommal vagy köhögök vagy fürdésnél úgy h engedem a vizet és akkor nem hallani annyira :D
2012. júl. 29. 00:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Gondolom a családod férfi tagjai is tudják, hogy mi a menstruáció, és mire való a betét. Azt meg csak nem nézik végig, hogy lehúzod a bugyid, kiveszed a véres betétet, megtörlöd a puncid, beteszed a tiszta betétet és felöltözöl.
2012. júl. 31. 12:38
 14/15 anonim válasza:
De ebbe mi a ciki? xd most ők már felnőttek és nem olyan gyerekesen gondolkoznak mint tee . és felfogtáh h ez normális , természetes dolog. egyszerűbb lenne ha vhogy a tudtukra adnád h mizu vaan . és akkor ne félj elmenne onnan.
2012. aug. 9. 14:14
 15/15 Zitus14 válasza:
Ha amikor téped a betétet megengeded a csapot,segít.
2013. aug. 3. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!