A család férfitagjai előtt betétcsere? :/
Sziasztok.
Az a helyzet, hogy anyukámon kívül (remélem) senki nem tudja, hogy menstruálok, és ugye az meg elég kínos, hogy zuhanyzás után a papírt tépkedem, és ők meg kint ülnek a konyhában (nincs ajtó a fürdőnél, csak egy függöny a helyén). Nekem ez nagyon ciki, hogy pl. a múltkor is 11 órakor még lezuhanyoztam és a tesóm (18 éves fiú) meg akart várni kint, hogy ne féljek egyedül :| És nem tudtam mást kitalálni, csak hogy most enni fogok és menjen be nyugodtan :| :DDD Aztán meg nekem állt, hogy nehogy már 11 órakor egyek, stb. xD Alig tudtam behessegetni a szobába. Ilyenkor nekem nagyon kínos, hogy előttük ugye nem lobogtatom a véres betétet, sem a papírját, aztán miután este bementek a szobába, én akkor szedem elő a használt betéteket.. És próbálok úgy zuhanyozni esténként, hogy addigra végezzek, mikorra már bementek, hogy nyugodtan húzgálhassam a papírt.. Meg nálunk régebben nem is volt szokás hogy amíg a másik fürdik, nem megyünk be.. Volt már rá példa, hogy alig tudtam eltenni a betétet, hogy ne lássa a tesóm, mert neki épp akkor kellett kezet mosni..
Mit tanácsoltok ilyen helyzetben?
Köszönöm előre is a válaszokat
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!