Az normális ha 3hónapig nem jött meg a menzeszem?
Figyelt kérdés
Nem, nem vagyok terhes.... Csak normális kommenteket kérek! 16/L2012. júl. 24. 01:34
1/5 anonim válasza:
Egyszer,amikor meg nem allt be teljesen,akkor nekem is volt ilyen.Utana es azota is ugyanugy megjon-es minden rendben lett :)
2/5 A kérdező kommentje:
2 éve menstruálok és még soha nem jött meg pontosan...mindig minimum 1 hónapot késik....Az normális?
2012. júl. 24. 01:44
3/5 anonim válasza:
Ha 2 éve már menstruálsz, akkor már be kellett volna állnia. Szerintem az lenne a legjobb ha orvoshoz mennél mert biztosat csak ő tud mondani.
4/5 anonim válasza:
Szia. Nekem is ez a gondom még nem állt be. Volt úgy amikor kihagyott. Ne aggódj befog állni ezek a hormonok...
5/5 anonim válasza:
Be kellett volna mér állnia. biztos hormonális probléma áll a hátterében. Az a baj hoyg nögyógyász csak fogasmzásgátlót ir rá ami lehet még csak ront rajta. Meggyógyitani nem fogja csak elfedi a problémát mivel gyógyszer mellett rendes ciklusok vannak. Viszont ha majd egyszer babát akarsz akkor ujra jön a probléma és nehezen jön össze a baba. Én is igy jártam nem is lett olyan szabad foggátlót szedtem de az orvos nem vette a fáradtságot hogy megnézze hogy mért is nincs rendes ciklusom. Inkább egy endokrinológust keress fel ö kivizsgál rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!