Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért ilyen sok? Nagyon zavar...

Miért ilyen sok? Nagyon zavar hogy erős a vérzésem. Óránként kell WC-re járnom ráadásul most megyünk a Balatonra. Mit csináljak hogy ne legyen ennyire erős?

Figyelt kérdés
Nagyon zavaró ez az egész. Hogy tehetném egy kicsit elviselhetőbbé?
2009. júl. 15. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Az első napokban mindig erősebb. Mozogj sokat,tornázz ,nem kell ugrálni, futni, csak hogy ne lustulj a tv előtt. Takarítás a legjobb és még szép is lesz a ház.Vegyél intim törlőkendőt
2009. júl. 15. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Ergam cseppel tudod csökkenteni a vérzés erősségét, de ezt csak receptre adják ki.
2009. júl. 15. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:
ergam csepp? az méhösszehúzó, és én akkor kaptam, amikor szültem. :S
2009. júl. 15. 09:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem az erős vérzésre írta fel a doki, mert időnként olyan erős volt, hogy elájultam. Ez a csepp rendbehozta, de tényleg nem véletlenül van orvosi rendelésre.
2009. júl. 15. 10:02
 5/5 anonim ***** válasza:
én is szedtem ergam cseppet nekem is doki irta fel amikor 1 hónapig véreztem minden nap és nagyon erős fálydalmaim voltak és erősen véreztem. nyugottan lehet szedni de célszerű elötte elmenni dokihoz hisz csak receptre lehet kiváltani
2009. júl. 15. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!