Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tablettát szedek, hogy tudok...

Tablettát szedek, hogy tudok csúsztatni egy menzit pár nappal? Ki is tudok egyet hagyni? Azt szabad, vagy kárt teszek magamban?

Figyelt kérdés
17éves, Meliane tabis
2009. júl. 14. 23:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nemteszel kárt magadban, énis csináltam már ilyet. bár én azt javaslom, h inkább hagyj ki egy menzeszt, azaz szedd szünet nélkül tovább a 2. levelet, és aztán tarts szünetet.

én kicsit pecsételtem tőle pár napig, de aztán a 2. levél végén rendesen megjött, ahogy kell.

2009. júl. 14. 23:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Kevesebbet sosem szabad bevenni, csak többet, tehát ha továbbszedsz még egy levelet mondjuk. De nem feltétlenül kell ennyit kihagynod, lehet pár napos kitolás is.
2009. júl. 14. 23:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Mielőtt a teljes második levelet beszednéd, mindenképpen olvasd el a használati útmutatóját a tablettádnak, abban biztos benne lesz, hogyan hagyhatsz ki egy menzeszt. A te tablettádat nem ismerem, de a Gracialnál pl. nem kellett mindkét fajta tabit beszedni a kihagyáshoz, csak vagy a fehéreket, vagy a kékeket, már nem emlékszem.
2009. júl. 15. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!