Tablettát szedek, hogy tudok csúsztatni egy menzit pár nappal? Ki is tudok egyet hagyni? Azt szabad, vagy kárt teszek magamban?
Figyelt kérdés
17éves, Meliane tabis2009. júl. 14. 23:05
1/3 anonim válasza:
nemteszel kárt magadban, énis csináltam már ilyet. bár én azt javaslom, h inkább hagyj ki egy menzeszt, azaz szedd szünet nélkül tovább a 2. levelet, és aztán tarts szünetet.
én kicsit pecsételtem tőle pár napig, de aztán a 2. levél végén rendesen megjött, ahogy kell.
2/3 anonim válasza:
Kevesebbet sosem szabad bevenni, csak többet, tehát ha továbbszedsz még egy levelet mondjuk. De nem feltétlenül kell ennyit kihagynod, lehet pár napos kitolás is.
3/3 anonim válasza:
Mielőtt a teljes második levelet beszednéd, mindenképpen olvasd el a használati útmutatóját a tablettádnak, abban biztos benne lesz, hogyan hagyhatsz ki egy menzeszt. A te tablettádat nem ismerem, de a Gracialnál pl. nem kellett mindkét fajta tabit beszedni a kihagyáshoz, csak vagy a fehéreket, vagy a kékeket, már nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!