Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mindenkinek így van?

Mindenkinek így van?

Figyelt kérdés
Menstruáció előtt kb 1 héttel a mellem megnő és kicsit fáj ha hozzáérek. Ha vége van a mensinek mellem ugyanolyan lesz és nem fáj. Normális dolog ez? Amúgy 16 éves vagyok és most vettem észre, hogy kicsit komolyabban beindult a növekedés. Hány éves korig tarthat a női mell növekedése? (hozzáteszem édesanyám is 16 volt amikor elkedzett nőni neki)
2009. júl. 14. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. A duzzadás meg a kicsi fájdalom meg érzékenység természetes, mindenkinek így van. Én úgy tudom hogy olyan 20-21 éves korig nő a mell szóval még bőven van időd :)
2009. júl. 14. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen természetes. Fájhat a mensi előtt, alatt is és an akinél a két menis közötti félidőben is szokott fájni. A mell növekedése teljesen genetikai, de általában 20 éves kornál később már nem nagyon nő.
2009. júl. 14. 22:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:) Megnyugodtam:)
2009. júl. 14. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:

nőhet akár 20 éves kor felett is. Plusz ha hízol, ha teherbe esel, esetleg a fogamzásgátlótól, a szexuális élettől is kicsit feszülhet.

Nekem menzi előtt is szokott dagadni, vizesedni.

Ez a bőr tágulásától van, akinek már kinyúlt a bőre, és laza, annak van még mit belenőnie, ez esetben nem feszünle és fájna annyira a n9vekedés. Még feszes és nem lógnak, mivel növésben van és ez a bőrnek hirtelen sok, ezért fáj, a bőr meg maugyis lehet érzékeny.

Amíg fogamzásgátlót szedtem nanyira fájt, hogy épp hozzáért a barátom és már sikítani tudtam volna fájdalmamban, most meg akár gyömöszölheti is, meg sem kottyan.

Az ösztrogén női nemi hormontól nől amúgy. de örülj neki, hogy vannak melleid, és nem vagy kiszőrösödve, én büszke lennék rá. De elhiszem h fáj és az nem kellemes. Édes gyönyör :) Majd megszokod, később enyhülni fog ám. Természetes, tehát bajod nem lesz belőle.

2009. júl. 14. 22:19
 5/6 anonim válasza:
Én 27 vagyok és menstruáció előtt az én mellem is megnagyobbodik.
2009. júl. 14. 22:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utolsó előtti, hogy érted azt, hogy örülj neki, hogy nem vagy kiszőrősödve? Szerintem minden nőnek így nekem is van halvány szőke szőr ami nem látszik csak nagyon közelről a mellemen. Vagy ez nem normális dolog? :O
2009. júl. 15. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!