Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 21 évesen vagyok, és szeretnék...

21 évesen vagyok, és szeretnék plasztikát csináltatni, belevágjak?

Figyelt kérdés

[link]

körülbelül így néz ki nekem is, de nem tetszik, meg e miatt, nem is ismerkedek, mert nem tudom elfogadni, hogy nekem ilyen.

Most találtam ezt a weboldalt, és elgondolkoztam rajta.

Nektek mi a véleményetek? Fiúk lányok egyaránt írjatok!

2009. júl. 14. 18:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Csatlakozom, az előttem válaszolóhoz! Fiú vagyok, és én nem a puncija alapján ítélek meg egy lányt! Nekem az arc a legfontosabb a külsőben és az, hogy ne legyen se túl sovány se túl kövér! Szóval közepes testalkatú legyen! A punci, az csak gyönyörű lehet!!! De mindenek előtt a belső értékek a legfontosabbak! Őszinteség, hűség, bizalom és megbizhatóság!!!
2009. júl. 15. 08:19
 12/14 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a válaszokat!

valahogy sikerült megnyugodnom, mert végülis tényleg igaz, hogy ha szeretünk valakit akkor akár hogy szeretjük

"úgy ahogy van" :)

2009. júl. 15. 11:47
 13/14 anonim válasza:

Megnéztem mennyibe van, leírom, mit küldtek vissza:

Első konzultáció díja: 5.000 Ft

Szeméremajak kicsinyítés műtéti díja : 180 000- 230.000 Ft

altatás(ha kér): 150.000 Ft

éjszakai ápolás: 25.000 Ft (altatás esetén egy éjszaka)

További információk és fényképek: www.sikos.hu

Belevágunk??:DxD

2009. júl. 16. 11:29
 14/14 A kérdező kommentje:

tyűű :D azthittem azért olcsóbb..

hát így inkább veszek vmi olcsó Fogadjuk el önmagunkat könyvet, és kiolvaasom. mert ennyi pénzem nincs :D

2009. júl. 17. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!