Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor nőnek? Bővebben lent

Mikor nőnek? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Nagyon elvagyok keseredve mert nem nőnek a cicijeim :(

13 éves vagyok, és már szinte minden osztálytársamat (egyet-kettőt kivéve) mindenkinek olyan nagyok a mellei, csak nekem nem. Anyukámnak is meséltem a szomorúságom okáról de azt mondta hogy ilyen idős korába neki is ilyen volt..... mit tegyek hogy nagyobbnak tűnjön vagy, mikor nőnek????? Kérlek értelmes válaszokat. 13/L

2012. júl. 20. 15:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
Szia! :) Ne azt nézd, hogy az osztálytársaidnak már nagy a cicijük, mert ők attól semmivel sem értékesebbek mint Te, és Te sem vagy kevésbé értékes, mint ők! Mindenki más ütemben fejlődik. Van aki előbb, van aki később, de ez alapján senkit nem lehet megítélni. Ne aggódj, a Te cicijeid is még évekig nőhetnek!!! :)
2012. júl. 20. 16:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Hova akarsz 13 éves GYEREKKÉNT nagy melleket??? Ember, kapj már az agyadhoz. MAJD megnőnek, 18 éves korodig ez még változhat simán. Nagyon gyerek vagy még, fingod nincs a tested működéséről, ne akarj így nagylánynak látszni... Messze vagy még tőle nagyon. Valakinek meg amúgy örök életében kis melle marad.
2012. júl. 20. 16:16
 3/11 A kérdező kommentje:

első válaszoló:köszönöm a válaszodat :)

második:oké nem akarok én nagylánynak tűnni csak rossz érzés hogy mindenkinek olyan nagy csak nekem nem

2012. júl. 20. 16:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Fogadd el a cicijeid olyannak amilyenek, mert még évekig fejlődhetnek, és egyébként is, egy kis mellű lány is lehet nagyon szép! :) Minden jót Neked! :) Első voltam.
2012. júl. 20. 16:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. júl. 20. 20:56
 6/11 anonim válasza:
Nyugi már.. nekem se nagyobb,pedig 16 éves vagyok:DDD
2012. júl. 20. 21:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy 18 éves korodig akkora marad mint most, aztán hírtelen olyan bögyös leszel, hogy a napra nézni lehet, de azokra nem. XD

Amúgy nyugi, ne zavartasd magad. Engem ezek a fejlődésben lévő cicik is idegesítenek -.- ha véletlenül valaki pont ott belémkönyököl, az világfájdalom... Na meg hason se lehet olyan jót aludni -.-

Ha nagyon szeretnéd, hogy nagyobb legyen, azt hiszem van szivacsos melltartó...

13/L ...

2012. júl. 21. 12:12
 8/11 A kérdező kommentje:
okéss....köszi a válaszokat.....aranyosak vagytok :)
2012. júl. 21. 12:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem 22 évesen vannak akkora melleim, mint egy pár teniszlabda. Ekkora koromban nekem sem volt szinte semekkora mellem. Persze most ez a menő, de hosszútávon nagyobb korban nem ez lesz a lényeg:)

5 éve élek boldog párkapcsolatban, a párom sosem tett bántó megjegyéseket. És gondolj a jó oldalára: 70 éves korodban nem fognak lógni :D

2012. júl. 21. 14:02
 10/11 A kérdező kommentje:
Háth....mondjuk igen. :D Nézzük a jó oldalát :)
2012. júl. 21. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!