Mikor nőnek? Bővebben lent
Nagyon elvagyok keseredve mert nem nőnek a cicijeim :(
13 éves vagyok, és már szinte minden osztálytársamat (egyet-kettőt kivéve) mindenkinek olyan nagyok a mellei, csak nekem nem. Anyukámnak is meséltem a szomorúságom okáról de azt mondta hogy ilyen idős korába neki is ilyen volt..... mit tegyek hogy nagyobbnak tűnjön vagy, mikor nőnek????? Kérlek értelmes válaszokat. 13/L
első válaszoló:köszönöm a válaszodat :)
második:oké nem akarok én nagylánynak tűnni csak rossz érzés hogy mindenkinek olyan nagy csak nekem nem
Az is lehet, hogy 18 éves korodig akkora marad mint most, aztán hírtelen olyan bögyös leszel, hogy a napra nézni lehet, de azokra nem. XD
Amúgy nyugi, ne zavartasd magad. Engem ezek a fejlődésben lévő cicik is idegesítenek -.- ha véletlenül valaki pont ott belémkönyököl, az világfájdalom... Na meg hason se lehet olyan jót aludni -.-
Ha nagyon szeretnéd, hogy nagyobb legyen, azt hiszem van szivacsos melltartó...
13/L ...
Nekem 22 évesen vannak akkora melleim, mint egy pár teniszlabda. Ekkora koromban nekem sem volt szinte semekkora mellem. Persze most ez a menő, de hosszútávon nagyobb korban nem ez lesz a lényeg:)
5 éve élek boldog párkapcsolatban, a párom sosem tett bántó megjegyéseket. És gondolj a jó oldalára: 70 éves korodban nem fognak lógni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!