Szex után hólyaghurut?
2 hónapja szedek fogamzásgátlót és az első gumimentes együttlét után pár nappal nekem hólyaghurutom lett. Azóta 1 hónapig gumival védekeztünk,majd most 2 napja megint anélkül és megint kijött a hólyaghurut. Állítlag kevés folyadékot iszok és ebből együttlét után kialakulhat,de gumival mért nem jön ez elő? Más is szenved ilyennel? Állítólag sok nőnél van ilyen,de én 1et sem ismerek és azt is hallottam,hogy ez krónikussá is válhat..
Már arra is gondoltam,hogy abbahagyom a gyógyszer szedését,nade ha pár év múlva gyereket szeretnék és gumi nélkül leszünk együtt akkor mindig ezzel fogok szenvedni?
Kérlek segítsetek hogyan tudnám ezt kikerülni,mert minden mellékhatástól féltem én ami végül nem lett,de ilyenre nem gondoltam,hogy pont ilyen problémánk lesz. Vagy fertőzése van a barátomnak azóta és azért kapom ezt el? Nem tudom,kérlek segítsetek...
Szia!
Az, hogy gumival nincs semmi gondod, felveti hogy a párodnál lehet valami tünetmentes fertőzés, aminek jó lenne utánajárni.
Amit te tehetsz, az az, hogy szex után mindig pisilsz, akkor is, ha nem igazán kell - ezzel a húgycsövedbe éppen felvándorló dolgokat valamennyire "ki tudod mosni", illetve vörösáfonya kapszulát kezdesz szedni megelőzésképpen, nagyon hatásos húgyúti dolgokra, gyógynövényboltokban megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!