Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet ez a kellemetlen...

Mitől lehet ez a kellemetlen szag?

Figyelt kérdés

Fehérfolyásom van és néha egy kicsit kellemetlen szaga is van, ja és nem viszket nem piros, voltam nőgyógyásznál de nincs semmilyen fertőzésem. Rendszeresen tisztálkodok, használok intim lemosót is, akkor mi lehet a probléma?

Csak nekem van ilyen problémám?

2012. júl. 19. 09:12
 1/5 Antimod ***** válasza:
Természetesen nem. A páromnak is volt egy időben, járt ő is nőgyógyásznál, tenyésztettek is, nem derült ki semmi. Azóta elmúlt neki.
2012. júl. 19. 09:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túlzásba viszed az intim tisztálkodást, és így nem csak a káros baktériumokat ölöd meg, hanem azokat is, amik védenék az intim testrészeid.
2012. júl. 19. 09:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nem viszem túlzásba a tisztálkodást, napi kétszer zuhanyzok, de ha még is lett volna valami akkor mondta volna az orvos szerintem, de lehet hogy nem.. nem értem hogy mitől van
2012. júl. 19. 09:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha naponta használsz intim lemosót, az is tönkreteheti a hüvelyed védekezőképességét. A 2. voltam.
2012. júl. 19. 09:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát minden nap használok de csak az egyik zuhanynál
2012. júl. 19. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!