Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az normális ha ha a mellemnél...

Az normális ha ha a mellemnél érzek valami kemény csomót? De csak az egyikbe?

Figyelt kérdés
L/12..
2012. júl. 18. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Igen amikor el kezd nöni akkor gyakori. Anno emlékszem én is megijedtem de Anyukám mondta hogy ez természetes. mutasd meg anyukádnak ha ö úgy gondolja nem árt megkérdezni az orvost akkor mutassátok meg de valószínűleg arról van csak szó hogy nő.
2012. júl. 18. 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Az egyikbe az nem normális. De egyikben sem.

12 éves lány vagy? Mindenképpen nézesd meg orvossal! Rosszindulatú daganat nem valószínű, de ne halogasd a vizsgálatot, mert nem lehet a melledben kemény csomó.

2012. júl. 18. 23:30
 3/4 anonim ***** válasza:
lehetni lehet mivel nekem is volt amikor el kezdett nőni. Apám orvos de rá is kérdezett anno a gyerekorvosnál és megerősítette hogy gyakori a serdülő kor elején amikor kezd nőni a mell. De természetesen nem árt megkérdezni, csak azért mondom hogy nem kell rosszra gondolni mert valószínűleg természetes dolog.
2012. júl. 18. 23:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Szinte teljesen biztos, hogy ártalmatlan dolog, de az a legbiztosabb és megnyugtatóbb, ha orvos mondja.
2012. júl. 19. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!