Mit csináljak ha pont most jött meg amikor mennék a Balatonra nyaralni? A tampontól még idegenkedek. 13/L ( 2. mensi)
Apukád sem hülye,tudja,hogy mi a szitu egy nőnél.Tehát mondd el neki nyugodtan,hogy "apa!Nem megyek be a vízbe,mert menstruálok és betétet használok."Meg fogja érteni.
Amúgy én is nagyon idegenkedtem a tampontól,de elhatároztam magam és kipróbáltam 4-jére sikerült felhelyezni a tampont,kérdezte barátnőm,hogy milyen érzés,meglepődött mikor mondtam h semmilyen.Ő meg volt győződve róla h kellemetlen.Nem,nem is lehet érezni,azt sem,hogy meg van.Szerintem egy próbát megér,főleg,hogy szeretsz fürdeni,így be tudnál menni!
Beszélj anyuddal,hogy ő mit javasol.:)
14/L
Köszönöm! Beszélek vele!
De azt hallottam hogy a még érintetlen lányok számára nem javasolt a tampon használata. Ez igaz?
próbáld ki a tampont. ha fel tudod helyezni, akkor nyugodtan használd.
egyébként én is így voltam egyszer (amikor ennyi idős voltam), mint te. én sajnos nem tudtam a tapmpon t felhelyezni, így a parton ücsörögtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!