Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak ha pont most...

Mit csináljak ha pont most jött meg amikor mennék a Balatonra nyaralni? A tampontól még idegenkedek. 13/L ( 2. mensi)

Figyelt kérdés
Hogyan mondjam meg az apukámnak hogy nem megyek fürdeni?Anyukámmal könnyebb a helyzet de eggid mindig nagyon szerettem a vízbe lenni és ha tehettem ott voltam és most is szeretek de nem lehet:( Olyan rossz ez az egész:(
2009. júl. 14. 11:29
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Apukád sem hülye,tudja,hogy mi a szitu egy nőnél.Tehát mondd el neki nyugodtan,hogy "apa!Nem megyek be a vízbe,mert menstruálok és betétet használok."Meg fogja érteni.

Amúgy én is nagyon idegenkedtem a tampontól,de elhatároztam magam és kipróbáltam 4-jére sikerült felhelyezni a tampont,kérdezte barátnőm,hogy milyen érzés,meglepődött mikor mondtam h semmilyen.Ő meg volt győződve róla h kellemetlen.Nem,nem is lehet érezni,azt sem,hogy meg van.Szerintem egy próbát megér,főleg,hogy szeretsz fürdeni,így be tudnál menni!

Beszélj anyuddal,hogy ő mit javasol.:)

14/L

2009. júl. 14. 11:35
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Beszélek vele!

De azt hallottam hogy a még érintetlen lányok számára nem javasolt a tampon használata. Ez igaz?

2009. júl. 14. 11:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem, használhat szűz lány is tampont, minit. Nekem az is fájt, de barátnőmnek a normál is felment és nem fájt, pedig még szűz volt.
2009. júl. 14. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:

próbáld ki a tampont. ha fel tudod helyezni, akkor nyugodtan használd.

egyébként én is így voltam egyszer (amikor ennyi idős voltam), mint te. én sajnos nem tudtam a tapmpon t felhelyezni, így a parton ücsörögtem.

2009. júl. 14. 11:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Én a szüzességemet 18 évesen vesztettem el és 14 éves korom óta használom a tampont. Semmi külömbség, nem szakad át a szűzhártya meg minden féle mende monda. Vegyél anyuddal mini tampont az pont kihúzná arra az időre amíg a vízben vagy aztán kiveszed max. De később majd rájössz, hogy sokkal prakitkusabb és higénikusabb is . 20/L
2009. júl. 14. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:
A lányos apák hidd el tisztában vannak ezekkel a dolgokat. Ez egy természetes dolog, Te is teljesen természetesen mond meg apukádnak, hogy pont meg fog jönni a nyaralás alatt. Amikor gyengén van meg, akkor tamponnal nyugodtan fürödhetsz, csak fürdés után cseréld. A köztes egy-két napot pedig ki lehet bírni, az árnyékban pihengess.
2009. júl. 14. 12:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Jav. ezekkel a dolgokkal...
2009. júl. 14. 12:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazatok lehet! Beszélek anyukámmal.Köszönök mindent!!
2009. júl. 14. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!