Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14éves vagyok és nem szokott...

14éves vagyok és nem szokott nagyon sok mensim lenni, ez változni fog? Ugye nem?

Figyelt kérdés

Az 1.nap vészes,mert akkor van a legtöbb,de utána már egy nap éjszakával együtt 3betét bőven elég...De e genetika is fontos,mint pl. hogy kb. akörül jön meg egy lánynak a mensije mint anyukájának.Anyumnak sok van,3-4napig sok szokott neki lenni.Lehet,hogy idővel nekem is sok lesz?Amúgy 3.éve menstruálok!

Köszi a válaszokat!

2009. júl. 14. 10:50
 1/3 anonim válasza:
Még fiatal vagy, úgyhogy változhat. De ha nem változik, az sem baj, mert minden nő különböző.
2009. júl. 14. 11:07
 2/3 anonim ***** válasza:
biztos hogy még változni fog, és hát szerintem lesz több :(
2009. júl. 18. 23:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem úgy volt, hogy amikor megjött utána az első 2 évbe nem volt annyira, örültem is, hogy nem örököltem anyukámtól, mert neki eléggé erős és eltart 5-6 napig, aztán később nekem is kezdett egyre erősebb és hosszabb lenni és most már sajnos ugyanannyira van meg mint anyukámnak és a mamámnak. Úgyhogy az én családomnál fontos a genetika:) Nem akarlak megijeszteni de lehet, hogy nálad is így lesz, majd idővel.
2009. aug. 3. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!