Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kórosan szőrös vagyok. Kivizsg...

Kórosan szőrös vagyok. Kivizsgálták, nem pcos. A nőgyógyász beleröhögött a képembe, járjak kozmetikushoz. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Viszont a melleim alul fejlettek. Félek vissza menni endokrinológushoz, mi van, ha ő is azt mondja, hogy tényleg nem kapok semmi gyógyszert? Valaki esetleg járt hasonló cipőben?
2012. júl. 18. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak PCOS miatt lehet vkinek erős a szőrzete, alaposabb kivizsgálás kell, ha tényleg kóros.
2012. júl. 18. 17:25
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Ha a nőgyógyász kiröhögött, akkor hozzá soha többet ne menj semmi bajjal, hanem válts nőgyógyászt, de endokrinológushoz érdemes lenne elmenned.
2012. júl. 18. 17:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek az elsővel

ráadásul pont endokrinológusra lenne szükséged, nem a nőgyógyászra

azt az orvost meg, aki képes kiröhögni nagy ívben kerüld el, vannak nagyon rendes, korrekt dokik is, kívánom ,hogy ilyen endokrinológust találj magadnak!

2012. júl. 18. 17:28
 4/9 anonim ***** válasza:

mennyi idős vagy?

én 14-18 éveg korom között voltan kórosan szőrös felborult hormonháztartás miatt vlsz.

nem találtak semmit, ugyanezt mondták

mellette durván pattanásos is voltam

pár év alatt elmúlt, a brutális szőrösség is, mondjuk elkezdtem fogamzásgátlót szedni, talán amiatt is.

tényleg menj el másik nőgyógyászhoz, ne olyanhoz aki nem adja meg még azt az alaptiszteletet sem, ami egy embernek jár... mi az hogy kiröhög? velem mondjuk lekezelően beszélt, szerencsére jó messzire elment azóta, más orvosom van, tőle bármit kérdezhetek, normálisan válaszol.

2012. júl. 19. 01:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ennyien válaszoltak. 23 éves vagyok és a tüneteimmel 6 éves korom óta küszködöm. Remélem egy endokrinológus tud rajtam segíteni....
2012. júl. 19. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:

6 éves korod óta???

Akkor ez nem PCO, hanem inkább vmi veleszületett enzimzavar. (kongenitális adrenális hiperlázia/CAH/androgenitális szindróma)

2012. júl. 19. 15:30
 7/9 A kérdező kommentje:
rendesen menstruálok, csak néha 2. hetenként jön meg, a nemi szervem is külsőleg rendben van.
2012. júl. 19. 17:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Attól még lehet CAH, van olyan típusa, ami csak enyhébb dolgokat okoz.
2012. júl. 19. 19:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem is tudom melyik a rosszabb a PCO vagy a CAH...
2012. júl. 20. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!