Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már aggódom mitol késhet?

Már aggódom mitol késhet?

Figyelt kérdés
majus végén volt utoljara menzeszem, julius elején 2napig barnas valami folyt de kevés és a megjön érzés, is megvolt, teszteltem 2xer is negatív, azért 6hetes terhességet érezni lehetne nem.. semmi olyan tünetem nincs, csak az idegesség az 2hete folyamatosan,
2012. júl. 17. 19:16
 1/3 gyumike ***** válasza:
A legkielégítőbb választ a nőgyógyász tudná adni! Lehet valami fertőzés, hormon probléma.. bármi. Szakértői módon itt nem fogsz tudni számodra megfelelő választ kapni! Egyébként előfordulhat, hogy egy hónap menstruációs ciklus kimarad, és nincs közben nincs semmi probléma. De ajánlom, hogy látogass el orvoshoz, még ha kínosnak is érzed, akkor is megnyugtatóbb lesz, hiszen nem fogsz utána idegeskedni!
2012. júl. 17. 22:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Igaza van az első válaszolónak! Senki nem tud biztosabbat mondani csak a nőgyógyász!
2012. júl. 18. 06:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Hétfőre kaptam időpontot, Köszönöm,
2012. júl. 18. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!