3. napja késik.! Tegnap volt vérzésem pár csepp, de ma semmi miért van ez? (tovább lent! )
Figyelt kérdés
ja és fájt a mellem a derekam a hasam mint minden mensi előtt és ugye este beraktam a betétet hogy reggel ne legyek tiszta vér,de egyszerűen elmúlt :( miért lehet ez?2012. júl. 17. 06:04
1/9 anonim válasza:
lehet hogy holnap fog normálisan jönni.
Hány éves vagy?
2/9 anonim válasza:
Jogos az első válaszoló kérdése. Hány éves vagy, és még azt is írd meg légy szíves, hogy mióta menstruálsz!
3/9 A kérdező kommentje:
16 vagyok és 3 éve menstruálok.
am most is van menzeszem de csak nagyon pici pár csepp...és már a mellem sem fáj úgy nem értem mi lehet a gond.De azért köszönöm a válaszolóknak!:)
2012. júl. 17. 06:48
5/9 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem a világvége egy szóval se mondtam!!! itt nem az a lényeg hanem hogy rendszertelen!!!!!!!!!! sok eszed lehet neked is..:)
2012. júl. 17. 09:20
6/9 anonim válasza:
3 nap még nem tartozik a rendszertelen kategóriába, és képzeld, nekem ennél nagyobb ingadozások is voltak. pl volt, hogy 2 hetente jött meg, vagy éppen másfél havonta. ugyan nem tartott sokáig egyik sem, mert viszonylag hamar helyreállt magától.
7/9 A kérdező kommentje:
ok.xd
2012. júl. 17. 13:34
8/9 anonim válasza:
Ahogy az előző válaszadó is írta, 3 nap még nem a világ, akkor sem kell miatta izgulni, ha egyébként óramű pontosságú. Még attól is felborulhat, ha valami miatt túl ideges voltál a napokban. Ha egyébként pontos szokott lenni, akkor valószínű, hogy pár napon belül meg fog jönni most is.
Egy esetben lehet okod az aggodalomra: ha van esély arra, hogy terhes vagy, akkor mielőbb vegyél egy tesztet! Ha nem volt együttléted mostanában, akkor viszont ne aggódj, pár nap késés még bőven belefér.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! :)
2012. júl. 17. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!