Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez hüvelygomba?

Ez hüvelygomba?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok, és még nem menstruálok. De nagyon viszketek lent és mostanában van sok fehérfolyásom is. Segítsetek nagyon rossz érzés a viszketés...

2012. júl. 16. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, a strandon vagy nyilvános wc-n is elkaphattad. Keressetek fel egy (gyermek)nőgyógyászt, hogy biztos legyen az oka, aztán pár nap alatt elmúlik majd a viszketés!
2012. júl. 16. 14:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Oké köszi most meg a szemérmem viszket.
2012. júl. 16. 14:13
 3/9 anonim ***** válasza:

vagy gomba vagy herpesz... anyudat kérd meg vigyen el nődokihoz (nem, ezek a betegségek nem csak nemi úton terjednek, el lehet őket kapni rossz higiénés körülmények között is - pl kolesz wc, nyilvános wc- de akár otthon is ha épp le van gyengülve a szervezeted, hiszen ezek a bacik virusok megtalálhatóak a bőrőn...

illetve a túlzott tisztálkodás miattis, hiszen az gyengiti a bőr természetes védelmét, illetve a tulzott hüvelymosás a hüvelyflóra felborulását okozhatja...

2012. júl. 16. 14:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Oh oké akkor nem fogom napi kétszer megmosni csak anyukám mondta hogy napi 2 -szer mossam meg és ha nem segít akkor megyünk dokihoz. Akkor biztos, hogy elkell menni dokihoz ugye?
2012. júl. 16. 14:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Sajnos tényleg dokihoz kell menned, mert csak ő tudja megállapítani vizsgálat után, hogy mi a bajod és milyen gyógymódra van szükséged.
2012. júl. 16. 14:33
 6/9 A kérdező kommentje:
A Canesten krém jó rá? Még nem mentünk orvoshoz, hátha ez jó lesz rá mert amikor bekenem már nem viszket.
2012. júl. 18. 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy olyan fajta gombád van, amire a Canesten jó. És ha félrekezeled magad, akkor nagyobb baj is lehet.
2012. júl. 18. 17:59
 8/9 A kérdező kommentje:
De ez jó a viszketésre :( nem viszket :) (Teljesen olyan vagyok mint Doktos House :D ő is azért szed gyógyszert mert fáj a lába és az jó rá még akkor is szedi ha túl sokat szed be a kelleténél :S) De nem viszket csak kicsit és piros is és ott a pisilő izé melletti bőrnél mindta felduzzadt volna mert nagyobb vagy nem tudom de fura... :S
2012. júl. 18. 18:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Ne kezelgesd magad otthon, hiszen nem tudod biztosan, hogy mi okozza a panaszaid!

[link]

Ezt olvasd el! Csak gombából 3 fajta létezik és mindegyikre más kezelés kell. De az sem biztos, hogy Neked gombád van. Ezt csak orvos tudja megállapítani!!!

2012. júl. 18. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!