Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak, pénteken...

Mit csináljak, pénteken strandra megyek és szőrős a hasam?!

Figyelt kérdés

Pénteken strandra megyek. Szőrős a hasam, de félek, hogyha leborotválom mégerősebb lesz és még csúnyább. Segítsetek.

13/L

2009. júl. 13. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Le ne borotváld, Isten őrizz!! Csakis gyanta!! Legjobb lenne, ha kozmetikushoz mennél, és ő gyantázná le neked.
2009. júl. 13. 13:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Szörtelenítő krém,vagy hideg-készgyanta gyanta csík.
2009. júl. 13. 13:48
 3/9 anonim ***** válasza:

nemlehet vmi erős a szőr a hasadon, így inkább a krémet ajánlanám, mivel az legalább nemfáj, és sztem lefogja szedni.

de azért ne keverd össze a pihéket a szőrrel. mindenkinek pihés a hasa, de az nem szőrös. ha hosszú és fekete akkor ajánlott leszedni. deha apró, szőke, és kb csak a fényben láccik, nefoglalkozz vele, majdnem mindnekinek olyan.

2009. júl. 13. 14:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is szőrös de én nem annyira jólfogó borotvával leborotváltam ahol sötétebb vt a szál és ugyan olyanra visszanőtt úgy 3 hét alatt. 13/L
2009. júl. 13. 16:27
 5/9 anonim ***** válasza:
A krémtől meg a borotvától úgy meg fog erősödni a szőre, hogy undorító lesz! Mármint egytől még csak egy kicsit lesz sötétebb, de azt is le fogja szedni, és... Szóval ilyen helyekre csakis a gyanta a megoldás. Nagyon nagyon kiszúrsz magaddal, ha leborotválod v lekrémezed...
2009. júl. 13. 16:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Szóval akkor haggyam csak úgy. Végülis csak fényben látszik.
2009. júl. 13. 18:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor semmi értelme sincs. Világos szőr a hason minden nőnek van. És azt nem szokás leborotválni.
2009. júl. 13. 19:54
 8/9 anonim válasza:

Nekem is szőrös a hasam. Ha tippet adhatok, akkor SOHA ne borotváld, vagy krémezd, mert attól jóval erősebb lesz. Hidd el, én is megbántam! A hideg gyantától is erősödhet, mivel még fiatal vagy. A köldököm alatt én is gyantáztam, de csak erősebb lett tőle. Csipesszel is próbálkoztam, attól is erősebb lett. Ha nem olyan vészes, akkor szőkíttesd ki, ez roncsolja a szőrszálakat elvileg.

Ui.: Mi is voltunk strandon tegnap és nem csináltam semmit a hasammal, nagyon aggódtam, hogy mi lesz. Végül is, senki sem bámult meg és nem nevettek ki. Amúgy először le se akartam venni a trikómat én sem XD

2010. aug. 1. 15:05
 9/9 Runcájsz ***** válasza:

Egy kis has-szőröcske még szexi is lehet ! Nem kell minden kis pihe meg szőrszálacska miatt aggódni ! . . . Valaki lehet, hogy pont ettől lesz egyénibb (sok más dolog mellett). . . . Furcsa ! A nők küzdenek az ellen, hogy egyforma ruhában legyenek, de testi dolgok terén rémesen félnek attól, hogy nem fognak a többi "normális nőre" hasonlítani. Besnyők Pista Bácsi szavaival: "Nooormális ez, kérem ?!?" ;-)

Ha valaki többre kíváncsi belőled a hasadnál, akkor úgysem csak azt fogja szemügyre venni. És valószínűleg nem fog szőrözni ezen, mert minden bizonnyal egy sereg más dolog lesz benned, amiért szerethet ! Ha meg mégis ezen akad fenn, az oly vaksi, hogy semmit sem lát belőled, azaz a valódi értékeidből. Javaslom az ilyenekkel nézesd meg p. a Patch Adams című filmet (Robin Williams-szel). "Kötelező" tanmese kellene legyen mindenkinek, aki csak néz, de nem látja a lényegest, s a lényeget.

2011. jan. 10. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!