Mi történhetett a barátnőmmel?
A minap lefeküdtünk, először. Mindketten szüzek voltunk még. Nagyon fájt neki, ezért nem is csináltam tovább, mikor szólt. Pár nap elteltével szólt, hogy neki mintha be lenne dagadva odalent, meg olyannak nézte a bőrét, mintha megrepedt volna. (közben meg nem repedt)
Mi lehet a baj? Félünk..
19-19 (odafigyeltünk egymásra, megvolt minden előtte, védekeztünk is, fel voltunk készülve rá)
De mégis meddig lehet ez ilyen?
Mikor megtörtént a dolog, onnantól kezdve fájt neki a pisilés, vagyis, kicsit csípte. Mostanra az már elmúlt. Ez is szépen lassan majd el fog múlni, ugye? :)
Azt, hogy időnként előfordulnak mikrorepedések szex közben! Nekem is szokott, pedig már nem most kezdtem:) Valóban síkosítót érdemes használni, pláne az óvszerhez! Utólag egy kis neogranormonnal kenje be, ha viszketni kezd neki, akkor sajna ráfertőződött gombával és doki kell, de helyrerakja pár nap alatt.
Nem lesz semmi gond, érdemes a peteérés környékén együött lenni, akkor kevésbé reped, jobb a nyálkahártya:) Persze csak gumival!!! Ne adjátok fel, próbálkozzatok, ismerjétek ki egymást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!