Kell ezért fizetni a nőgyógyásznak a kórházban?
Figyelt kérdés
Eddig csak magánrendelőben voltam. Most viszont anyu nem tud adni 6 ezret a vizsgálatra, ezért a kórházba kell mennem. Ott is ugyanúgy történik minden mintha a magánrendelőben lennék? És ha megvizsgál, kell azért fizetni, hogy megnézze, hogy terhes vagyok-e? Megvan a menzeszem (persze akkor megyek ha elmúlik) és kiszakadt az óvszer. Kevés ugye az esély a teherbe esésre de én félek. Esemény utánit már szedtem be 1 hónapja és ezért nem mehettem íratni még egyet. Szeretnék fog.gátlót szedni.2009. júl. 13. 11:02
1/8 anonim válasza:
A kórházban nem kell fizetni a vizsgáltaért! Az, hogy nálatok hogy megy, kérdezd meg konkrétan ott helyben. Van, ahol időpontot kell kérni, van, ahol lehet menni bármikor, de az csak ők tudják megmondani. Fizetni nem kell, az tuti!
2/8 anonim válasza:
Szia!A kórházban nem kell fizetni.Vidd a TB kártyádat ,azt elkérik,azzal ingyenes a vizsgálat.
3/8 A kérdező kommentje:
És ha anyukámmal megyek, a nőgyógyász beszámol neki hogy milyen vizsgálatot kértem (nézze meg hogy nem estem-e teherbe!)? Mert egyszerre akarunk menni vizsgálatra.
2009. júl. 13. 11:06
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Egyébként nagykorú vagyok már, de elmondja neki ha utánam közvetlenül őt vizsgálja meg?
2009. júl. 13. 11:07
5/8 anonim válasza:
Nem mondhatja el, köti az orvosi titoktartás, anyukádnak semmi köze hozzá.
6/8 anonim válasza:
nem kell fizetni a korházas rendelőben,és ha jó a doki,akkor minden simán megy,megvizsgál,egyebek
gyogyszert is ir fel neked,általában normálisak,ugyanugy lehet magándoki is bunko kontár,nem függ össze
esetleg nézd meg h akihez eddig jártál,az nem rendel e korházban is...ott nem fizetős...elég h a gyogyszer 6-8 ezer 3honapra
22/L aki mindig sztk-s nődokihoz jár
7/8 A kérdező kommentje:
Ugyanahhoz az orvoshoz megyek, akinél a magánrendelőben voltam.
2009. júl. 13. 11:10
8/8 anonim válasza:
akkor mákod van, ha a magándokit kórházban is praktizál:D
valszeg rendes lesz veled, mivel már ismer. és nemkell fizetned, ha van TB kártyád. elmondod h tablettát szeretnél, és felfog íerni egyett.
anyukádnak pedig nemfog elmondani semmitsem, abból amiről veled beszélt, vagy csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!