Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csinálnátok a helyemben?

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Ma jött meg, és nagyon görcsöl a hasam, a cataflam is alig hat. Eléggé meg van, max fél óránként kell cserélnem (de volt már, hogy felálltam a wc-ről, és ülhettem vissza), és szédülök, remegek, egyébként is vérszegény vagyok. Anyumnak délután fellépése van, énekel, és szeretné, ha mennék. De ott nem angol wc van, és ez még jobban elvette a kedvem. Ti mennétek a helyemben?

16/L

2012. júl. 15. 10:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék...
2012. júl. 15. 10:26
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem mennék. Biztos megérti anyukád.

Ő is nő, neki ez nem újdonság elmondhatod neki.

2012. júl. 15. 10:28
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
én mennék, de nem fellépésre, hanem orvoshoz - túl sokat vérzel + a szédülés, remegés nem jó jel....tampont használsz vagy betétet?
2012. júl. 15. 10:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
én is vérszegény vagyok, ugyanígy élem túl főleg első napot. remegés, szédülés, gyengeség, erős vérzés, vérvételen voltál? bár nekem se adtak semmit csak mondták, hogy vérszegény vagyok és ennyi. ma inkább pihenj.
2012. júl. 15. 10:35
 5/15 A kérdező kommentje:
Voltam vérvételen 2 hónapja kb, akkor derült ki, hogy vérszegény vagyok, és vashiányom van. Betétet használok. Anyum nem érti meg, már volt 1 kisebb vitánk. :/
2012. júl. 15. 10:59
 6/15 anonim ***** válasza:
Vörösbort innék.
2012. júl. 15. 12:01
 7/15 anonim ***** válasza:

"én mennék, de nem fellépésre, hanem orvoshoz"

Nem javasolt.

2012. júl. 15. 12:02
 8/15 A kérdező kommentje:
Vörösbort mire?
2012. júl. 15. 12:08
 9/15 anonim ***** válasza:

" "én mennék, de nem fellépésre, hanem orvoshoz"

Nem javasolt."

miért is nem javasolt orvoshoz menni?

2012. júl. 15. 12:19
 10/15 anonim ***** válasza:

Döntsd el, hogy valóban el szeretnél-e menni. Gyógyszerből van erősebb is, mint a cataflam, pl apranax, xilox. Ezt nospaval együtt vedd be, akkor elmúlik a fájdalom. A fellépés nem tudom, hogy hány órás, esetleg használj addig tampont.

Lesznek még kutya körülmények, amikor megjön, pl kirándulás sem jobb.

2012. júl. 15. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!