Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nemi szemölcsöt el lehet...

A nemi szemölcsöt el lehet kapni, ha közös a WC?

Figyelt kérdés
Bnőmnek nemi szemölcse van és sajnos csak 1 WC van az albérletben. Fertőző lehet? :/
2012. júl. 14. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Vegyetek egy virágpermetezőt, töltsd fel 1 egység - 5 egység arányban ecettel és vízzel és minden WC előtt spricceld le az ülőkét, töröld le WC papírral és máris fertőtlenítetted bőrbarát módon.
2012. júl. 14. 21:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Ebben az esetben, minden félképpen menjetek dokihoz mind a ketten. Nekem a egyszer volt, az úgy mond HPV. A neten is csak azt olvastam, hogy nemi úton terjed és akár hónapokig lappanghat, mire lesz tünete. Nem akarom azt mondani, hogy nézz a barátnőd körmére, de te pl, mint férfi, lehetsz akár csak hordozó, semmi tünettel, a nő pedig tünetet is produkálhat. Tehát lehet, hogy neked van már nagyon régóta és a barátnőd elkaptam vagy rosszabb esetben...de ezt inkább zárjuk ki. Tehát menjetek bőrgyógyászhoz, a barátnődet fagyasztani fogják, amíg el nem múlik, tőled meg mintát vesznek. Sok sikert és jobbulást. Ennél a betegségnél, csak úgy megjegyzem, nem ajánlatos a barátnődnek borotválnia magát ott, mert tovább terjesztheti több területre is. Remélem segítettem.
2012. júl. 16. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!