Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj hogy először május 17 -én...

Baj hogy először május 17 -én jött meg és még nem volt második? 13/L

Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 08:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem:) Még egy darabig vszínűleg nem fog beállni, össze-vissza fog megjönni. Ha sokáig megmarad a probléma, akkor nőgyógyász, de még fiatal vagy nagyon, nem hiszem h gond lenne:)
2009. júl. 13. 08:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem. Amikor nekem először megjött. utána hárpm hónapig nem jött meg újra.

Egy-két évig valószínűleg ilyen lesz. Ha két év múlva sem állna be rendszeres időközökre, akkor kell elmenned orvoshoz vele. Ha akkor még szűz vagy, nem vizsgál meg hüvelyen keresztül.

2009. júl. 13. 09:01
 3/6 A kérdező kommentje:

Rendben! Köszönöm a gyors válaszokat!:)

Megnyugtattatok:)

2009. júl. 13. 09:03
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem a 2. 5 hónappal később jött meg, majd 2 hónap múlva, 1,5 hónap múlva, aztán már minden hónapban.
2009. júl. 13. 09:39
 5/6 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem baj:)nekem is kb. 2 hónappal később jött meg újra,csak ilyenkor mindig legyél készenlétben mert bármikor megjöhet...de türelem és napra pontosan tudni fogod h mikorra várhatod:)
2009. júl. 20. 13:55
 6/6 anonim válasza:
Barátnőmnek 6 hónapig nem jött meg...(nem volt terhes)
2009. júl. 22. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!