Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ällandoan visszajövö hüvelygom...

Ällandoan visszajövö hüvelygomba ellen mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
havonta visszajön,szinte ällandoan.orvosom tablettät irt fel,de mindig visszajön a tabik utän is.lehet ez ellen valahogy védekezni?pl valami jo gyogynövényes tea vagy bärmi..?jo lenne,teljesen tanäcstalan vagyok:(.ez kb 1 éve van igy.elötte nem volt.
2009. júl. 12. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
a partneredet is kéne kezelni
2009. júl. 12. 18:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

-Anyu koszos vagyok!

-Jólvan kislányom, kimosom a bugyikád.

*Új bugyi fel. Visszaülsz a sárba*

Nincs megszűntetve az ok, amitől elkapod azt a szart. Lehet, hogy otthon valami, vagy nyilvános WC, vagy szolárium, vagy strand, vagy partner, vagy higéniás szokás.

Ne felejtsd el, hogyha valamelyikőtök tünetmentetnek látszik az még egy ideig fertőz.

2009. júl. 12. 18:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha van partnered, akkor Őt is kezelni kellene. Én anno strandon szedtem össze, mert a nyaralás után jöttek elő a tüneteim és a klion tablettát a férjem is szedte. Sokat segíthet, mint kiegészítő kezelés a grapefruit csepp, aminek baktériumölő hatása van. Ha fogalzásgátlót szedsz, attól is lehet és amig nem vagy teljesen tünetmentes, használj mindenképpen wc-re rakható papirkarikát.
2009. júl. 12. 18:58
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Én is ugyanezzel küzdök :S

A gyógynövényes verzió nekem eddig csak tünetmentesítésre volt bevezetve, mert lusta voltam máshoz, de most már elegem van és elkezdem komolyan kikúrálni magam, mert a hüvelykúpot semmit sem érnek.

Cickafark teával való öblítés megszünteti a viszketést, és ha ehhez minden nap megiszol 2 csésze forró, ízesítetlen cickafark teát, akkor elvileg kívül-belül ki kell tisztulnod. Én bízom benne, mert külsőleg használ.

2009. júl. 12. 19:03
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Ettől rosszul vagyok.. A nők kúrálják a saját hüvelygombájukat. CSODÁLATOS. Legközelebb, ha fáj a szíved, műtsd meg magad, vagy ilyesmi.

Miért nem lehet a gyógyítást olyanokra hagyni, akik ÉRTENEK IS HOZZÁ?

2009. júl. 12. 19:16
 6/10 anonim ***** válasza:
OFF: azért nem, mert amit felírnak, azok hazavágják a hüvelyflóránkat, ergo ha azt akarnánk, hogy tünetmentesek maradjunk, akkor 3-4 naponta újra kéne kezdeni a kúrát! Ez pedig gyógyszer, akármit is mondasz, és nem tudom, hogy te mit szólnál hozzá, hogyha tele kéne tömnöd valamivel, mikor talán más, alternatív megoldások sikerre vezethetnének...
2009. júl. 12. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:
elnézést, előző a 19:16-osra ment!
2009. júl. 12. 19:51
 8/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a vàlaszokat,a kicsit mäs hangnembent irtat is..

a päromat is kezelik ilyenkor tabival,minden egyes alkalommal mikor énis megyek dokihoz.de ällanodan visszajön.csak gondoltam beirok,hätha tud valaki teät ami hasznälhat,vagy bärmiféle gyogynövényes szert.igazäbol azota van ez miota a kisfiam megszületett.mäsFél éves,és rä pär honapra vagy max félévre jött elö..azota tart .

2009. júl. 12. 20:05
 9/10 A kérdező kommentje:

ja,kihagytam..19:16-osnak:

azert mert mint ahogy leirtam a kéRdésben,megyek orvoshoz ällanodan és nem hasznäl kb semmi,ujra visszajön a gomba.értenek ezek itt pedig mindenhez,külföldön lakom és pont ott,ahol az orvostudomäny nagyon fejlett.de érdekes modon,nem hasznäl kb a gombämra semmi (?).

tehät hidd el kedves välaszado,hogy attol mert valakinek gombäja van ,még lehet igényes,és elis jär dokihoz,de sokszor sajnos,nem hasznäl..

2009. júl. 12. 20:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Olvastam olyat, h vkinek ugyanilyen problémája volt, de mióta nem szőrteleníti, nem jön elő.
2009. júl. 13. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!