Örökölhetem-e? Mik az esélyeim?
Anyukámnak is voltak problémái. 4x-volt terhes de csak 2 gyermeke született. Én és a nővérem:) A másik kettő genetikai okok miatt (down kór stb...) nem született meg. Nővéremnek van egy kislánya (egészséges) és ő neki az egyik petevezetékében volt egy elzáródás (méhen kívüli terhes volt)
Apai ágon minden normális, mondjuk apukámnak kiskorában sérve volt. Mik az esélyeim?
Már mint arra gondolsz,hogy szülhetsz-e? Igen minden további nélkül. Minden esetre érdemes anyukáddal tisztázni a két vetélése okát. S ha annak ténylegesen genetikai oka volt akkor ha terhes leszel mindenképpen menj el genetikai szűrésre.
Hány éves vagy?
Mindkét vetélés oka genetikai dolog miatt volt.
Még fiatal vagyok 16 éves...és már annyiszor átfutott ez a dolog a fejemben gondoltam megkérdezem ti mit gondoltok erről a dologról. Köszönöm szépen első válaszoló a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!