Az ott a szűzhártyám, mit lehet vele csinálni? SOS
Figyelt kérdés
A hüvelybejáratomnál van egy kis bőrnyúlvány.A tampont fel tudom helyezni,de amikor kiveszem az nagyon fáj.Rendesen látom,hogy a közepén ott van az a bőr és alig tudom mellette kihúzni,mindig rengeteget szenvedek vele,és nagyon fáj.Mit lehet csinálni?Muszáj tampont használni,mert vízisportolok,eddig csak néhányszor próbàltam,de muszáj lesz használni,de így szörnyű.2012. júl. 12. 21:19
11/12 anonim válasza:
ne írjatok már szegénynek ilyen hülyeségeket hogy a nőgyógyász körberöhögi mert nem igaz!
és az hogy fiatal még a tamponhoz ahhoz mi közötök van? segítséget kért és nem hülye kommenteket!
szerintem beszéld meg anyukáddal és menjetek el egy nőgyógyászhoz ha cikinek tartod ha nem! én is úszók és semmiért sem adnám fel!! :)
12/12 anonim válasza:
előző vagyok
bocs elírtam *úszok :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!