Mikor kezd átlagosan nőni egy átlagos embernek a melle? 11 éves vagyok most leszek 12 és ég nincs mellem mikor fog elkezdeni nőni?
Nincs olyan, hogy átlagos ember, mindenki már ütemben fejlódik. Van akinek csak később, 14-15 éves korában kezd el láthatóan gömbölyödni. Anyukádat kérdezd meg, mert ez általában genetikai dolog, és ha pl anyukád kismellű, akkor te se nagyon számíthatsz csodákra...
Egyébként pedig annak, aki leszólja: a kérdés jogos, mert a lányok 12-13 évesen kezdenek menstruálni, és addigra a legtöbbjüknek már rendesen fejlődik a melle. Semmi baj nincs ezzel a kérdéssel, normális, hogy valaki kb 12 évesen feltesz egy ilyet, amikor azt látja, hogy az osztálytársainak már nő a melle...
nem baj drágám, 20 éves korig nő, és nem is a nagy mell számít hanem inkább az arc majd a fiúknáál
f18
szia
12 éves vagyok.nekem már 2 éve nő a mellem.már szőrösödik a hónaljam és a puncim is.de ez a testalkattól is függ.
mindenkinek máskor.
12/L
Lili , Fruzsi ti vagytok azok? :O
kicsit többet kéne enni hogy ne látszódjon a bordád! és akkor megy a zsír a melledre is hidd el ;)12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!