Mi lehet a baj? Nagyon tapasztalatlan vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Május közepén jött meg utoljára.Azóta várok egy rendes menstruációra. Ha innen számolom 60 nap telt el ami gond:S.Tavaly jött meg először, most 14 vagyok és 2 hónapos kimaradásokkal jött meg.Most júliusban azonban, volt egy nagyon kevéske barna folyásom és azt hittem végre megjött. 1 napig azt hittem hogy menstruálok,1 betétet használtam el, de a wc-papíron semmi jele nem volt vérnek.Mi a baj?segítsetek lécci2012. júl. 12. 13:59
1/11 anonim válasza:
Még nem biztos, hogy baj van, de ha még 1-2 hónapig se jön meg a menstruációd, akkor azért jó lenne, ha orvoshoz mennél, mert több oka is lehet a menstruáció késésének.
2/11 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre, de nem tudom mi lehetett az az egynapi barnafolyás.Bár nem tudom csak az volt-e, mert mondom a wc papíron nem volt vér, de a betéten (mivel nem ez volt az első hogy használtam)is elég sok volt a barnás rész, amit nem tudom, hogy vér volt-e.Erre tudtok nekem valamit mondani?
2012. júl. 12. 14:50
4/11 anonim válasza:
Első vagyok. Én küldtem a linkeket. Olvasd el őket, talán választ kapsz a kérdéseidre!
5/11 anonim válasza:
teljesen temrészetes hogy még nem állt be ennyi idösen. ha nem élsz nemi életet nem kell még aggodnod hogy mért nem jön meg. van akinek akár 2 év amire beáll rendesen.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az elsőnek a linkeket:) valószínű lehet valami bajom, szólok is majd anyának és majd leírom mi volt.
2.Köszönöm neked is hogy írtál ,de ez nekem más mint hogy csak nem állt be
2012. júl. 12. 15:37
7/11 anonim válasza:
Első vagyok. Oké, írd majd meg légy szíves, hogy mi volt, mert kíváncsi vagyok. Remélem semmi baj nem lesz! :) Vigyázz magadra! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
8/11 A kérdező kommentje:
Nem merem megkérdezni? Ti hogy hoznátok fel a témát?
2012. júl. 12. 20:09
9/11 A kérdező kommentje:
Na megmondtam anyának, azt mondta majd megyünk a dokihoz.Köszi srácok mindent:)
2012. júl. 12. 22:06
10/11 anonim válasza:
Szia! :) Az első vagyok. Majd írd meg légy szíves, hogy mi volt a dokinál! Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!