Nagyon narancsbőrös vagyok, mit tegyek? 15/l
Már régebben észrevettem, hogy eléggé narancsbőrős a combom belső része, a fenekem, és most már a csípő-részen is megjelentek a jelek.
Nem fogytam, átlagos testalkatú vagy 170cm, 57-8 (+-2kg).
A combom nagyon idegesít, mert nagyon sok van, nagyon látszik, és teljesen szétnyílott, rózsaszín, néha lilás a a cellulit.
Az itthoni kezelés nem hinném hogy segítsen már, mert 3-4 éve megvannak már, tehát a megelőzés a csípőmnél még talán. ű
Viszont a combomra milyen kezelés javasolt. Jó lenne, ha nem kellene drága kezelésekre járnom. Valami kis egyszerű, ami kicsit korrigálja, és aztán szerintem jöhetnek a megelőző házi praktikák.
A narancsbőr nem "múlik el", igaz? tehát hiába vagyok 15, ha ez rajtam van, akkor rajtam van.
Már arra is gondoltam, hogy mivel vegetáriánus vagyok, talán valami vitaminhiány okozhatja ezt a bőrproblémát.
Segítségeteket előre is köszönöm.
szia. :) neked ilyern kis csíkjaid vannak, mint nekem, igaz? és ilyen lila színűek.
amúgy nem tűnnek el a striák, viszont ki fognak fakulni, de bőrön lehet őket érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!