Azért viszket a fenekem és a puncim, mert leborotáltam a szőrt onnan? Mivel szüntethetem meg a viszketést?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 23:48
1/7 anonim válasza:
valószínűleg
egyrészt a nem megfelelő borotválás is irritálhat, másrészt a csupasz bőr miatt az izzadság is jobban bántja az érzékeny bőrt
2/7 anonim válasza:
Owned. Előbb tájékozódnod kellett volna, mert ez köztudott. Ezért jobb a gyantázás.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2012. júl. 12. 00:05
4/7 anonim válasza:
Azért szúr, mert a levágott szőr vége hegyes, éles, és a rövid szőr kemény, mert nem tud elhajolni.
5/7 anonim válasza:
Vagy borotváld naponta, mert akkor nem lesz ideje megnőni akkorára, hogy bökjön vagy most az egyszer bírd ki, amíg visszanő és legközelebb gyantáztass vagy gyantázz, de először inkább gyantáztass.
6/7 anonim válasza:
A feneked és a puncid szőrtelenítését inkább bízd kozmetikusra.
7/7 anonim válasza:
mikor elkezdtem nekem is viszketett sokszor de aztán elmúlt, próbáld meg testápolóval bekenni nekem bevált és nem viszket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!