Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Alhasi fájdalmak? Miért?

Alhasi fájdalmak? Miért?

Figyelt kérdés

(L/17)

3 hete először feküdtem le a barátommal(F/23).Nagyon fájt, 2 napig véreztem és fájt a "helye".Védekeztünk,de én mégis paráztam.Először szájjal csináltuk egymásnak de csak izgatás céljából utána ráraktuk a gumit és én ráültem.Minden este felülésezek ,tornázok ,és mellette futok de ezt csak testmozgás céljából teszem nah meg a kockásabb has érdekében.Szóval elég intenzíven sportolok.Mellette alig eszek,mert még fogyni szeretnék 5 kg-ot.Pár napja (4-5 napja)alhasi fájdalmaim vannak.A mensesem még nem jött meg.Eddig is rendszertelen volt.A menses előtt szokott fájni a méhem de csak kb 3 nappal előtte.Most pedig pici vérdarabok voltak a vizeletemben.De még nem jött meg!!!Vagy lehet hogy megfog ?:S ((Nőgyógyászhoz nagyon nem akarok menni!Nincs az az isten hogy én oda elmenjek! ))

Miért van ez ? :S Miért fáj a hasam ? Nem hiszem hogy attól fájna hogy nagyon meghajtottam magam sport terén vagy mert keveset eszek.Vagy ez lehetséges ? :S Vagy a szervezetemnek még új ez a szex dolog?Másnak is volt ilyen utána ?

Légyszi valaki írjon!

Előre is köszi!!!

2009. júl. 12. 12:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is megnyugszom amikor megjön:) Grat:D Akkor most öröm van:P
2009. júl. 14. 17:00
 12/12 A kérdező kommentje:

Jaja most ohh happy day's van :D

Köszii a komikat ;)

2009. júl. 15. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!